Ahojte, neviete mi niekto dat info co by mohol stat plast co je medzi oknom a prednou kapotou pod stieracmi. Nejaky "dobrak" mi tam pocas silvestrovskej noci hodil petardu a ta ten plast totalne rozmlatila. Mam tam dietu ako pest... Do servisu sa dovolam az v pondelok tak pre info.
Dik za info

za všechny, všichni za
  za všechny, všichni za  

a teraz vazne...ja sa nehadam ze je to kvalitnejsie, pevnejsie... ale 90,- EUR??? k tomu vobec netreba ziadny specialny postup len spravny pomer prisad a hocijaka tovaren ja plastove veci to je schopna vyrobit, nehovoriac ze je to vyrabane v cine ci korei...a nikto ma nepresvedci ze keby sa nejednalo o vyrobok pre automobilovy priemysel tak by cena bola taka ista
  a teraz vazne...ja sa nehadam ze je to kvalitnejsie, pevnejsie... ale 90,- EUR??? k tomu vobec netreba ziadny specialny postup len spravny pomer prisad a hocijaka tovaren ja plastove veci to je schopna vyrobit, nehovoriac ze je to vyrabane v cine ci korei...a nikto ma nepresvedci ze keby sa nejednalo o vyrobok pre automobilovy priemysel tak by cena bola taka ista   bola by nizsia
  bola by nizsia