Z ktere znacky auta jste presli na vuz Kia?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Z ktere znacky auta jste presli na vuz Kia?

Příspěvekod titanus » 10.12.2009 15:05

@Kasik
co tak navstivit servis??je hadam jasne ze v motore by nemalo nic buchotat...sice mi pride zvlastne ze pri prechode z Felicie do Ceeda tvrdis ze ziadny zazrak ale rozhodne je to tvoj nazor...na margo "skvelych" ojetin BMW vizerato to frajersky ale zivit by som to nechcel :no: inak ze si nesiel do novej fobie je tvoja vyhra: viewtopic.php?f=2&t=945 ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mbiron » 10.12.2009 15:10

No souhlasim, rozhodne navstiv servis. Hodnotit znacku takto neni zrovna ferove, to ze neco neni v poradku se stane i v tom tvem mercedesu ci BMW a jak pise kolega, pri zakoupeni ojeteho vozu cekej spise problemy a mraky penez.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Bigoš » 28.12.2009 09:35

Škoda 105 , Škoda Forman , Ford Mondeo kombi.
Všechna auta měla něco do sebe , samozřejmě vztažené k době kdy jsem je jezdil.
Největší spokojenost byla s Mondeem , velké auto ,navíc v naftě ale ke konci se do něj víc dávalo než získalo.
No a volba byla Renault Grandtour , Hyundai i30CW a KIA Cee´d SW.
Hádejte které je v garáži ?? :D
KIA XCeed 2025
KIA Ceed SW II 2016
KIA Ceed SW 2009
Bigoš Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2025)
5120 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod vegas » 30.12.2009 11:25

Přešli jsme z Toyoty Land Cruiser na KIU a to proto, že nám Toyotu ukradli přímo na dálnici. Proč KIA? Pohodlné auto za super peníz, udělá stejnou práci a nekrade se! první kia byla Magentis 2003, 6v 3 litr-krásný vzhled, luxusní, skvělý zvuk motoru, pořád jsem ho musel vytáčet, spotřeba kolem 12l, z 0-100 za 8,5 sec. Po roce přišlo Sorento 2007 CRDi 2.5 litr, v kůži, 18´´ kola, automat. Nádherné povezení, sice mi občas přijde dost tvrdý podvozek-tím myslím při menžích nerovnostech bouchání od kol, které cítím až v podlaze, ale je to zcela vyjímečné, takže budiž. Máme ho dodnes spolu sse CEED 1.6 Crdi 85 kW-na první pohled to ušlo, říkal jsem si takové auto pro ženské(proto se kupovalo), ale při první, druhé, třetí jízdě jsem si ho oblíbil. Velice mě překvapovalo, dobrá spotřeba, skvělý zátah, po zajetí skvělé řazení, tak ostré brzdy u takového auta bych nečekal-bomba. Další kára bude asi opět KIA nové modeli CEED nebo Sorenta jsou uchvatne, Ceed má 6-kvalt skvělá volba :thu: hezčí design, Sorento je taky krásně vyšperkované!
Co se týče poruchovosti: KIU jsme koupili vždy nové, nikdy nebylo v servise (mimo garančce atd.) Magentis najeto 120 tis. Sorento ted taky kolem 120 tis-tam se už měnily přední ložiska, samozřejmě rozvody. A ceed najeto 40 tis. bez problemů.

Přeji mnoho najetých kilometrů bez nehod a bez závad:)
vegas Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
25000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod maro » 31.12.2009 20:25

vegas píše: první kia byla Magentis 2003, 6v 3 litr

nechcem chytať za slová ale magentis 2003 V6 je 2,5 24ventil.... jeden máme doma ;)
------------------------------
www.thermical.sk
Sorento.Magentis.Pregio.
maro Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1)

Příspěvekod Odplata » 01.01.2010 13:39

Jeden :CZ: na modrej Skode Fabii mi vletel do cesty :cry: a rozbil mi moju nádhernú skoro 20 ročnú škodu 120L (bez hrdze, nové pneu, cca 5000km po GO motora). :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak som presedlal na :kia: :yes: :thu:

:CZ: :drink: :SK: :thu:
Majetok je príliš drahocenný na to, aby bol zverený do rúk boháčom.

Moje autíčko: KIA CEED 1.6CVVT (2007) farba béžová Q8
Odplata Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2007)
155000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Axel » 01.01.2010 18:58

nejsem zrovna expert pres Magentise, ale nebylo tim mysleno 6 valec ??? Protoze pise ze to ma obsah 3 litry a to aby to byl tri valec (tomu odpovida pokud by to byl 6 ventil :) ) je nesmysl. A pokud to je 24 ventil tak to odpovídá 6 válci ;)
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod maro » 01.01.2010 19:29

Axel píše:nejsem zrovna expert pres Magentise, ale nebylo tim mysleno 6 valec ??? Protoze pise ze to ma obsah 3 litry a to aby to byl tri valec (tomu odpovida pokud by to byl 6 ventil :) ) je nesmysl. A pokud to je 24 ventil tak to odpovídá 6 válci ;)

Uniká ti pointa, ja som podotkol že 6-valec v Magentise 2003 je 2,5 liter a nie 3-liter :roll:
------------------------------
www.thermical.sk
Sorento.Magentis.Pregio.
maro Muž
Uživatel fóra

3. místo (1)

Příspěvekod Axel » 01.01.2010 19:59

aha :) to je tak kdyz neco nectu poradne :D ale po vcerejsku na to mam narok :D
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod karel2010 » 02.01.2010 13:15

Já přesedlal z vozu Bentley Arnage. Vysoká spotřeba, nyní jezdím Kia Ceéd 1.4 diesel a naprostá spokojenost a ještě ušetříme spoustu peněz za šoféra :twisted: Máteli někdo podobnou zkušenost, napište!!
karel2010 Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Marek_Km » 02.01.2010 13:38

1.4 diesel? Ne 1.6?
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod bosyboss » 02.01.2010 14:04

bosyboss Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod LUKI » 05.01.2010 15:22

Já dostal v práci KIA Ceed (krátká) 1.6CRDi-85kW, před tím jsme měl možnost jezdit s Felicií a následně Octavií II 1.9TDi - 77kW.
Do Ceedu jsme se hned zamiloval a i jízda s ním mi připadá dynamičtější.
LUKI Muž
Nováček

Příspěvekod Bohuš » 11.01.2010 19:36

No mali sme starú Škodu 105, žena na nej jazdila a mňa vozila asi 8 rokov.Teraz máme nové Rio kúpené v júli 2009 a ja mám vodičík od mája 2009.
Už som šiel Daewo lanos, Opal astra, Dacia Logan, Škoda felícia najčastejšie v práci ale moje Rio je moje.
A vodičák som robil na 1,9 Fabii diesel. Z Riom som spokojný veľmi!!
Bohuš Muž
Nováček

Příspěvekod pisisvorka » 19.01.2010 16:34

Nazdárek :-)
Naše první autíčko bylo Renault Megane.1,6, r.v.1996, po čtyřech letech letělo z domu, protože měl furt problémy s elektrikou a s malým prckem na zadních sedačkách jsme nehodlali riskovat, že nám zase někde v kopci vypne celý auto, jak už nám to párkrát udělalo :-) to byl pak adrenalin :-) PaK jsme pořídili octavii, r.v. 2000, obsah 1,9 TDI. Mazlík :-) prodávali jsme jí proto , že jsem se zamilovala do ceeda sw a taky jsme už chtěli něco novějšího, dokud se tahle dala prodat za rozumný peníz :-) JInak byla moc fajn a občas se mi po ní i zasteskne :-) no ale sednu do svýho stříbrnýho miláčka co máme teď a stesk mě přejde :-))))
pisisvorka Žena
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
61000 km @ 6.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion