snike píše:Nevím kde jste vzali informaci že 1,4 CVVT má na našem trhu stále 80 kWV Mostě jsem se o tom bavil s Pěkným, jestli tu 66 kW verzi budou dodávat jen na trhy, kde je to kvůli pojištění žádané a bylo mi řečeno, že 66 kW verze bude ve všech autech
snike píše:Nevím kde jste vzali informaci že 1,4 CVVT má na našem trhu stále 80 kWV Mostě jsem se o tom bavil s Pěkným, jestli tu 66 kW verzi budou dodávat jen na trhy, kde je to kvůli pojištění žádané a bylo mi řečeno, že 66 kW verze bude ve všech autech
lebka75 píše:snike píše:Nevím kde jste vzali informaci že 1,4 CVVT má na našem trhu stále 80 kWV Mostě jsem se o tom bavil s Pěkným, jestli tu 66 kW verzi budou dodávat jen na trhy, kde je to kvůli pojištění žádané a bylo mi řečeno, že 66 kW verze bude ve všech autech
mrkněte se sem , něco tu k tomu je, ale jak to bude doopravdy se uvidíVelkou pozornost vzbudilo prohlášení značky, že kvůli důležitému německému trhu a jeho sazbám povinného ručení podle výkonu a nikoli objemu motoru, bude u dosavadní čtrnáctistovky s působivými 80 kW snížen výkon na 66 kW, tato změna by se ale s největší pravděpodobností neměla týkat našeho trhu, a tak u nás i nadále bude k mání motor 1.4 s původními parametry. -- je to z tohoto článku http://news.auto.cz/dojmy/kia-ceed-2010 ... dojmy.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé