Zdravím,
Tak v posledních třech týdnech sem si užil jako nikdy předtím.. Nedá mi to abych se nepodělil.
Nejenom že sem si poškrábal volant, což do dneska nechápu jak se mohlo stát, ale je to tak. Prkotina řekl by si člověk. Den na to sem prorazil pneumatiku, bylo to takové nic. Parkoval sem, pomaličku projížděl kolem čerstvě udělaného obrubníku s vyštípnutým rohem - jak vidlička. Krásně se zařízla do boku pneumatiky. Necelé tři tisíce za pneumatiku a práci mi bylo odměnou. Ve jménu přísloví, že když se něco s*re tak pořádně, mi na dálnici kamínek rozbil okno - a pavučinka se hnedka začala rozlézat.
Po dvou týdnech vyhýbání se policii sem odvezl auto do servisu. Bratru nekřesťanskou částku 17.500Kč platí pojišťovna, moje účast 500,- a to že teď zaplatím DPH a na konci roku ho dostanu zpět je prkotina. Nelituji připojištění čelního skla:).
Bohužel útrap nebyl konec. Po týdnu parkování na dešti sem přišel k autu a pod nohami řidiče našel centimetrový bazének. I neváhal sem volat zpět do servisu, kde se nestačili divit a vše začali řešit tak jak bych si asi představoval. Bohužel jediná vhodná doba pro odvezení vozu do servisu byla už tak beznadějně zaneprázdněná sobota. Přerušil sem práci a pospíchal směr servis. Bohužel sem po cestě potkal luxusní díru a prorazil svou tři týdny starou pneumatiku. Dospíďákoval sem. Tentokrát i s luxusně bouchnutým hliníkáčem. Na dojezdovce sem se odploužil do servisu, kde na mne čekali - za tři minuty dvanáct.
Vzhledem k odjezdu do pryč sem jim nechal auto na celý týden, s žádostí o kontrolu prostoru pod palubovkou vůči sekundárním vadám od navlhnutí se nemůžu dočkat Pátku až si pro auto zase pojedu.
Snad je špatného období konec. Na další pneumatiky a podobné srandy nemám ani kuráž, ani peníze.
Politujte mne, zasloužím si to

...