Tak snike už s tím má své zkušenosti, tak to vidím jako vyřešený problém.....vladislav píše:.... ovšem s jednou podmínkou pokud Čambrla a Snike dokáží propašovat tohoto vlkodava zobrazeného na obrázku do restuarace..![]()
Blackdeath.p píše:Tak koukám že debata se rozpoutala, ale datum - termín Vánoční jízdy pro Prahu a okolí je zřejmě už pevně stanoven. To mi mrzíbýt to o den dříve tak dorazím moc rád.
mbiron píše:S tim souhlasim, o podobne jizde uvazujeme i tady v Moste. Datum zatim neni znam, neb je predmetem debaty. Kazdopadne bych to videla na nejakou prijemnou hospudku s dobrou mnamkou. Pokud by to nikomu nevadilo navrhl bych zase areal Benedikt, parkovani je tam bez problemu.
Jsem čekal, kdy se takový organizátor jako ty, ozve.aiwak píše:Pokud by byl zájem,můžeme stejnou akci uspúořád i u nás na západu Čech
Čambrla píše:Blackdeath.p píše:Tak koukám že debata se rozpoutala, ale datum - termín Vánoční jízdy pro Prahu a okolí je zřejmě už pevně stanoven. To mi mrzíbýt to o den dříve tak dorazím moc rád.
Obávám se Pavlíku, že s ohledem na to, že první den po svátcích připadá na volný den, tak se s tím asi hejbat nebude...... Vloni to bylo taky tak (nevím předloni, to jsem tam nebyl). Ale rád si s tebou udělám vánoční jízdu i den předem a kdyby se ještě někdo chtěl přidat.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé