Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já mám 3A Kompass Blue. Zpočátku jsem byl trochu rozpačitý, teď se mi už velice líbí... Měl jsem dříve červenou.... a také jsem ji samozřejmě prvoplánově chtěl...
čau, tak se taky přidám k tématu. Já mám žlutou dakar ( http://www.kiamotors.cz/showroom/ceed/colours.aspx ), protože ji moc lidí nemá a v kombinaci s tmavými skly, černými klikami, zrcátky a lištami je úplně úžasná, prostě za takovým autem se každý otočí . Tak si mě snadno všimnete, až na vás někde bliknu
Tak já se připojím k hlasování za Béžovou Pewter 8Q.Jak jsme ji uviděli tak ta byla jasnou volbou .Museli jsme čekat 14dní na dodaní vozu ale kdo si počká ten se dočká. Čau
Mám už tretie auto a nejakou náhodou prvé a tretie vínovo červené metalízy a druhé strieborná metalíza. Tá sa mi veľmi páči, no aj tá červená má čosi do seba.
Já mám zlatožlutou Dakar a dost lidí se po autě ohlídne-je totiž taková líbivá a poměrně praktická. Původně jsem chtěl klasiku stříbrnou, ale tahle žlutá opticky zvětšuje a to autu sluší. Jinak proti gustu žádné námitky...
STRIEBORNA...neutralna farba...podla mojho nazoru v nej autu vyniknu krivky... a asi naj farba pri spinavom aute, hlavne od prachu v premavke...pri blate nepomoze ziadna farba...
KIA cee´d - 1,4 - CVVT - EX / Machine Silver Metallic - "mean fellow"
Ja mám jednoznačne bielu.Rozhodovala som sa biela verzus červená metalíza, ale potom som u nás v meste videla dve biele a nebolo o čom diskutovať.BIELA.