PARIK píše:Dne 28.9.2009 jízda Jihlava -Znojmo a zpátky spotřeba 4,6 l.![]()
Trochu to zavani Prasilovstvim

PARIK píše:Dne 28.9.2009 jízda Jihlava -Znojmo a zpátky spotřeba 4,6 l.![]()
mbiron píše:PARIK píše:Dne 28.9.2009 jízda Jihlava -Znojmo a zpátky spotřeba 4,6 l.![]()
Trochu to zavani Prasilovstvimleda tak z kopce. prumerna spotreba je tak 6,2 l
olin píše:olin píše:olin píše:Najeto přes 2500 km a spotřeba vynulovaná při tankování po Sosnové (to jsem měl najeto cca 700) postupně klesá. Teď je tam 6,9. Nechám to do 5000 a zase dám informaci. Jezdím denně do práce 43 km a zpět přes Kolín po silnicích třídy I až IV průměrnou rychlostí 58 - 59 km/hod. a sem tam nějaký výlet nebo nákup.
Takže teď najeto skoro 6000, spotřeba 6,6. Minulý týden na dovolené na Moravě, hodně po dálnici rychlostí do 140 km/h, spotřeba vystoupala na 7,4. Teď zase
týden do práce a je tam zase 6,6. Průměrná rychlost (nenulovaná od začátku) 59 km/hod. Zatím maximální spokojenost![]()
![]()
Najeto přes 8000 km. Naposledy nulovaná spotřeba před cestou do Plzně na minisraz (tacho cca 7500), současná spotřeba mezi 6,2 a 6,3 l/100 km při
průměrné rychlosti 58 km/hod. Po dálnici nejezdím a svůj vliv určitě má i zvýšené dodržování pravidel, hlavně rychlosti na základě výzvy mbirona.
Spotřebou jsem velmi příjemně překvapen. Další report přidám až budu mít najeto 10000 km.![]()
dasl píše:neviem ako ale ja mam 1,4 sw a spotreba dlhodobo je pod 7,00 l/100km a prekvapilo ma ze aj na dovolenke v chorvatsku pri plne nalozenom aute mi spotreba nesla cez 6,5 priemer a to som po dialnici pod 130 nesiel
dasl píše:neviem ako ale ja mam 1,4 sw a spotreba dlhodobo je pod 7,00 l/100km a prekvapilo ma ze aj na dovolenke v chorvatsku pri plne nalozenom aute mi spotreba nesla cez 6,5 priemer a to som po dialnici pod 130 nesiel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé