Predné voľnobežky

Trápí Vás něco na voze?

Predné voľnobežky

Příspěvekod georgy04 » 14.09.2009 15:33

Dobrý deň..
Vedel by mi niekto poradiť či sa dá kúpiť samostatný krúžok ktorý je vo voľnobežke.. Bez toho aby som musel kupovať celú voľnobežku..
A ešte ma zaujíma jedná vec.. Predný náhon mi nefunguje.. Viem približne ako asi fungujú voľnobežky.. Mám mechanický typ nový a už boli voľnobežky aj fixačný krúžok trocha opotrebované ale na spiatočku šiel tak som tak som ich poprehadzoval z ľavého kolesa na pravé a už mi to šlo do predu.. Takže to bolo v poriadku.. No následkom toho že sa mi rozsypali ihličkové ložiska a kým som ich vymenil mi olámalo tie tri maličké výstupky na fixačnom krúžku a opäť to nejde.. Na čo vlastne slúžia tie výstupky? Ďakujem
georgy04 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Predné voľnobežky

Příspěvekod lubom.02 » 11.10.2009 18:44

skus pozriet na tuto stranku je to tam popisane
http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=3307
lubom.02 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mirek.vcelda » 09.11.2009 01:04

S tímhle tedy zkušenosti nemám, ale narazil jsem na inzerát a snad to bude to, co hledáš.

http://auto.bazos.cz/inzerat/4554521/Ki ... obezka.php
mirek.vcelda Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod georgy04 » 27.11.2009 18:00

áno hľadám to, len problém je v tom, že je ešte jeden typ voľnobežky a tá ma hrubšie tie tri zúbky a tie neviem zohnať..
georgy04 Neuvedeno
Uživatel fóra

Zpět na Závady