dr.krtek píše:ČSOB leasing, S-autoleasing,... nebo tam kde máš účet, tak zkusit podmínky na klasický spotřebitelský úvěr
jakub píše:Cetelem má osobní půjčku na auto. Podklady se dají vyřídit přes internet. Znám dost lidí, kteří ho mají.
https://www.cetelem.cz/cetelem2_op.php/pujcka-na-auto
Pinacle píše:Santander má u Policie reklamu na zprostředkování nákupu aut, prý slevy pro policisty. Když jsem si nechal udělat rozpočet na auto, tak byl ČSOB levnější, když jsem mu to řekl tak začal s tím že umí zařídit slevy... do toho jsem nešel
aifell píše:Pinacle píše:Santander má u Policie reklamu na zprostředkování nákupu aut, prý slevy pro policisty. Když jsem si nechal udělat rozpočet na auto, tak byl ČSOB levnější, když jsem mu to řekl tak začal s tím že umí zařídit slevy... do toho jsem nešel
jj myslím, že toto je ta společnost, ale jistý si nejsem ... tak myslíš že čsob vyjde lépe?
Teď jsem počítal tu nabídku u Cetelemu a na úvěr 200.000 Kč přeplatím na 72 splátek přes 70.000 Kč a to se mi zdá opravdu hodně ... jo a splátka by byla 3.776 Kč
ferino píše:Osobne ak to kupujes ako sukromna osoba a nie pravnicka, tak by som siel radsej do nejakeho uveru a nie leasingu. Pri uvere je to vozidlo moje, kdeze pri leasingu nie. A problem nastane ak nedajboze pride ku kradezi, alebo totalke.
Ak leasing, tak na 3 roky a isto aj s positenim EuroGAP.
Co sa tyka skusenosti s poistovnami, tak cez moj prah nesmu UNIQA a Kooperativa. Momentalne sme v Generalli a zatial to bolo OK. Aj ked osobne iluzie si nerobim o ziadnej poistovni.
aifell píše:ferino píše:Osobne ak to kupujes ako sukromna osoba a nie pravnicka, tak by som siel radsej do nejakeho uveru a nie leasingu. Pri uvere je to vozidlo moje, kdeze pri leasingu nie. A problem nastane ak nedajboze pride ku kradezi, alebo totalke.
Ak leasing, tak na 3 roky a isto aj s positenim EuroGAP.
Co sa tyka skusenosti s poistovnami, tak cez moj prah nesmu UNIQA a Kooperativa. Momentalne sme v Generalli a zatial to bolo OK. Aj ked osobne iluzie si nerobim o ziadnej poistovni.
To už mi tady radili ... tak kdyby jsi ty byl na mém místě, kde by jsi si za nejvýhodnějších podmínek půjčil 250 tisíc????? Vůbec tomu nerozumím ..
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozin