:ČSOB Leasing s pojišťovnou Uniqa
:VB Leasing s Českou poj.
Prosím o názory,zkušenosti a rady,kterou leasnguvku vybrat.Děkuji
petr29 píše:Ještě jednou přeju hezký den.Můj prodejcemi nabídl 2 společnosti:ČSOB Leasing s pojišťovnou ČSOB
:ČSOB Leasing s pojišťovnou Uniqa
:VB Leasing s Českou poj.
Prosím o názory,zkušenosti a rady,kterou leasnguvku vybrat.Děkuji
slaveck píše:Mám ČSOB Leasing (úvěr) a tu jejich ČSOB Pojišťovnu, zatím jsem s nimi řešil jen vydání zelené karty (na počkání a zdarma). Za prvé jsem si udělal dost obsáhlý průzkum a tahle leasingovka mi vyšla ze všech nejvýhodnější a taky mi neúčtovali polatek za uzavření úvěru a prodejce mi dal ještě nějakou slevu na výbavu, že jsem to vzal zrovna přes ně.
milan69 píše:slaveck píše:Mám ČSOB Leasing (úvěr) a tu jejich ČSOB Pojišťovnu, zatím jsem s nimi řešil jen vydání zelené karty (na počkání a zdarma). Za prvé jsem si udělal dost obsáhlý průzkum a tahle leasingovka mi vyšla ze všech nejvýhodnější a taky mi neúčtovali polatek za uzavření úvěru a prodejce mi dal ještě nějakou slevu na výbavu, že jsem to vzal zrovna přes ně.
A jakou ti spočítali úrokovou sazbu / RPSN / ????? Já mám nabídku úvěru RPSN 7,27 % což po prozkoumání našeho trhu je to bezkonkurenční nabídka,hned po platbě v hotovosti.![]()
![]()
![]()
![]()
snike píše:milan69 píše:slaveck píše:Mám ČSOB Leasing (úvěr) a tu jejich ČSOB Pojišťovnu, zatím jsem s nimi řešil jen vydání zelené karty (na počkání a zdarma). Za prvé jsem si udělal dost obsáhlý průzkum a tahle leasingovka mi vyšla ze všech nejvýhodnější a taky mi neúčtovali polatek za uzavření úvěru a prodejce mi dal ještě nějakou slevu na výbavu, že jsem to vzal zrovna přes ně.
A jakou ti spočítali úrokovou sazbu / RPSN / ????? Já mám nabídku úvěru RPSN 7,27 % což po prozkoumání našeho trhu je to bezkonkurenční nabídka,hned po platbě v hotovosti.![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě by jsi měl napsat kolik byla cena auta, kolik byla akontace a na jak dlouho máš leasing, aby se to dalo skutečně porovnat ;-)
milan69 píše:Cena auta 552 000,-kč , akontace 270 000,-kč , a doba úvěru 60 měsíců.
Hodnota RPSN je ale stejná jestli mám akontaci nula nebo 70 % , to samé i o délce úvěru 12 - 96 měs.
Záleží ale na prodejci jakou ti dá nabídku.
milan69 píše:snike píše:milan69 píše:slaveck píše:Mám ČSOB Leasing (úvěr) a tu jejich ČSOB Pojišťovnu, zatím jsem s nimi řešil jen vydání zelené karty (na počkání a zdarma). Za prvé jsem si udělal dost obsáhlý průzkum a tahle leasingovka mi vyšla ze všech nejvýhodnější a taky mi neúčtovali polatek za uzavření úvěru a prodejce mi dal ještě nějakou slevu na výbavu, že jsem to vzal zrovna přes ně.
![]()
![]()
![]()
Ještě by jsi měl napsat kolik byla cena auta, kolik byla akontace a na jak dlouho máš leasing, aby se to dalo skutečně porovnat ;-)
Cena auta 552 000,-kč , akontace 270 000,-kč , a doba úvěru 60 měsíců.
Hodnota RPSN je ale stejná jestli mám akontaci nula nebo 70 % , to samé i o délce úvěru 12 - 96 měs.
Záleží ale na prodejci jakou ti dá nabídku.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]