Vrzání interiéru

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod Návštěvník » 12.06.2008 14:46

Cital som kdesi na fore o vrzani plastov na RIO, ale teraz to neviem najst tak pisem tu. Na RIO vrze plast (ramcek autoradia) dodatocne montovaneho predajcom. Ci vrzu aj 2DIN panely to neviem. Ja som to vyriesil vypodlozenim radia kuskom "tvrdeho molitanu" z prepravneho obalu nejakeho zariadenia, medzi radio a plastovy suflik pod radiom...molitan som zafixoval obojstrannou lepiacou paskou o ten suflik. Teraz je radio ulozene pevnejsie a vrzanie prestalo. Skoda ze som to nezdokumentoval.
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 03.07.2008 10:00

Mne zacinaju vrzgat tie plasty na multifunkcnom volante.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 03.07.2008 10:54

orange píše:Mne zacinaju vrzgat tie plasty na multifunkcnom volante.

tak to jsem dva, auto je staré 3 měsíce a při stisku jakéhokoli tlačítka na volantu vrzne ten spodní černý plast ... není to ale zatím tragické , možná to něčím podložím
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod ferino » 03.07.2008 13:56

Tak to mi vrze od pociatku. :oops:
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Beda » 03.07.2008 16:02

Presne tak plasty na volante kolem cudliku vrzaji standardne :no: ale myslim si, ze na reklamaci to neni, kdyz budete primo mackat ty cudliky a ne ten plast okolo a pak nic nevrze :) Jestli vam to vrze i pri mackani jen tech cudliku, tak to chce prekontrolovat usazeni celeho toho kompletu ve volante :???:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 03.07.2008 16:43

mne to ale vrzga pri otacani volantu.ak posobim mensou silou na volan,je pocut vrzganie.
Návštěvník

km @ l/100km

Vrzganie palubovky.

Příspěvekod Návštěvník » 04.07.2008 09:30

Konečne sa asi podarilo po rôznych výmenách stredového panelu líšty medzi sezormi alarmu atď vŕzganie odsrániť . Má to len malú chybu , že až na deviaty krát . Asi sa ešte učia ako na to , ale hlavne že zistili že to nie je stredovým panelom , ale uchytením palubovky celkom (rada pre tých ktorým to tiež nevedia opraviť)teraz ide pekne potichu a jazda je teraz príjemná bez rušivých zvukov . :D Obrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Vrzganie palubovky.

Příspěvekod Návštěvník » 04.07.2008 10:18

pou5 píše:Konečne sa asi podarilo po rôznych výmenách stredového panelu líšty medzi sezormi alarmu atď vŕzganie odsrániť . Má to len malú chybu , že až na deviaty krát . Asi sa ešte učia ako na to , ale hlavne že zistili že to nie je stredovým panelom , ale uchytením palubovky celkom (rada pre tých ktorým to tiež nevedia opraviť)teraz ide pekne potichu a jazda je teraz príjemná bez rušivých zvukov . :D

Mozem sa opytat v ktorom servise Ti to robili ? Tiez by som tam siel, lebo ja som uz bol vo viacerych a nikde na to nevedia prist. vdaka
Návštěvník

km @ l/100km

pre milana

Příspěvekod Návštěvník » 04.07.2008 13:57

Bolo to v servise motorcar kia na Túhovskej v Blave. Nenechaj sa odbyť . Obráť sa na p. Karkuša on vybavuje záruky. Veľa šťastia pou. :!:
Návštěvník

km @ l/100km

drnčení ( asi palubovky... )

Příspěvekod Návštěvník » 24.07.2008 19:25

Ahoj všichni,
tak s ceed´em od dubna naprostá spokojenost, jen...při nerovnostech či při jízdě po takovém-to "hrubozrnném" asfaltu se vždy ozývá drnčení či nějaké vibrace či rezonanční zvuky někde "zepředu", asi z palubní desky. Na normální silnici naprosté ticho. Teď jsem se vrátil z Krkonoš, jízda po klasických donekonečna záplatovaných silnicích kolem Rokytnice teda stojí za to. Ten zvuk je fakt docela drsný, neumím ho popsat, nejde ani nijak lokalizovat nějaké přesné místo, asi nejpřesnější je to výše uvedené "drnčení", rozhodně nejde o žádné zvuky z motoru nebo podvozku apod.
Jaké jsou vaše zkušenost s podobným typem silnice ? Nechci to reklamovat, nechci vypadat jako cvok, pochopitelně rádio s volume na 15 to do značné míry eliminuje, nicméně mám rád jízdu bez rádia. Předchozí Mondeo bylo bez jakýchkoliv nežádoucích zvuků a předchozí četné škodovky si už nepamatuju.
Tak jak s vaším vozem. Jinak musím říct,že po 4 měsících jen superlativy. To drnčení roletky ( jiné téma) jsem si po docela krátké době tak nějak " v hlavě vypnul", už to vůbec nevnímám. Jinak pohoda.
Díky za názory.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod bob17 » 24.07.2008 19:51

Měl jsem podobný problém, hledal jsem dlouho a překvapivě to šlo z vnitřního zpětného zrcátka. I když jsem měl pocit, jako by to šlo úplně odjinud. Až to zase uslyšíš, zkus zrcátko chytit zezadu za plastové pouzdro a přitáhnout k sobě. Reklamace se neboj, mně zrcátko bez řečí na počkání vyměnili a mám klid :twisted:
bob17 Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
21000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Happy » 27.09.2008 18:06

Tak, k dnešnímu dni mám najeto cca 2500 km. Velkým překvapením pro mě bylo, že při dnešní asi 150 km jízdě jsem zjistil, že vržu jako starý žebřiňák a ještě si do toho něco poklepává. Myslel jsem, že to odstavím a půjdu domů pěšky! Pazvuky, skřípání a bůh ví, co všechno ještě se začalo šířit z pravé strany palubovky, někde jakoby od okna, chvílemi ze středu, i když těžko říct, kde to přesně bylo.

Pazvuky se za jízdy špatně identifikují a odstraňují a většinou už se neprovejí, když zastavíte a různě zkoušíte poklepávat. Jaké však bylo mé překvapení, když po zastavení a jemném, upozorňuji, jedmném poklepání na libovolné místo palubky, začala kakofonie zvuků, především toho jednoho nejintenzivnějšího. A abyste pánové věděli a především slyšeli o čem se tady bavíme, tak shledněte následující video ve formátu 3GP. Pro přehrání budete potřebovat něco, co si s tímto formátem poradít, například Nokia player, pokud ještě nemáte.

Nokia player
MOJE PALUBKA PO 2500km

A jezdím s tím jako v rukavičkách. Neumím si představit, kdybych s tím vymetal každou díru. Fuj, to je hnus.
Vypadá to, že je to od té lišty s čidlem teploty a bůh ví odkud ještě.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod martasczech » 27.09.2008 18:55

To jsou hrozný zvuky :| , je to jako kdyby si tam měl zavřenou slepici :-D .

P.S. ten soubor přehraje i Windows media player
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Happy » 27.09.2008 19:56

martasczech píše:To jsou hrozný zvuky :| , je to jako kdyby si tam měl zavřenou slepici :-D .

P.S. ten soubor přehraje i Windows media player

Záleží na kodecích, ne každý ho přehraje, proto jsem tam pro jistotu dal něco, co to přehraje vždy.
Začalo to dělat z ničeho nic, nejdřív jsem si myslel, že mi vrže větrák, protože je to jako vychlemtané ložisko, ale po vypnutí větrání to bylo slyšet pořád. Poslal jsem to do servisu s podobným komentářem jako jsem napsal sem a uvidím, jaká bude reakce. Začínám být ale mírně naštvaný. A to jsem s tím ještě ani pořádně nikam nejel. To nepřehluší ani rádio.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod whilliam » 27.09.2008 20:25

ide to aj cez QUICK TIME PAYER

Nevidel som kde si to stláčal, ale je to príšerné a o si nemal ani naštartované
whilliam Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
38077 km @ 7.58 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér