thunder píše:tak toto ubija aj mna,uz aby bolo nad nulou a pouzijem wapku konecne
Teď už nikdo nikde nemůže tvrdit, že design cee'du je neslaný nemastný. :-D
thunder píše:tak toto ubija aj mna,uz aby bolo nad nulou a pouzijem wapku konecne
jakub píše:thunder píše:tak toto ubija aj mna,uz aby bolo nad nulou a pouzijem wapku konecne
Teď už nikdo nikde nemůže tvrdit, že design cee'du je neslaný nemastný. :-D
Angel píše:Tak teď tu v Praze máme krásné 3st.nad nulou. Auto je umyté, jak nové. A stačily na to tři kyblíky vlažné vody a houba. Co pořád máte s tou wapkou? Karoserii s ní bez houby stejně neumyjete a stříkat pořád podběhy podle mne taky není dobré. To až po skončení zimních posypů silnic, ale potom pořádně, aby se tam jenom vlhkem neaktivovala ta sůl, či co.
vladislav píše:Angel píše:Tak teď tu v Praze máme krásné 3st.nad nulou. Auto je umyté, jak nové. A stačily na to tři kyblíky vlažné vody a houba. Co pořád máte s tou wapkou? Karoserii s ní bez houby stejně neumyjete a stříkat pořád podběhy podle mne taky není dobré. To až po skončení zimních posypů silnic, ale potom pořádně, aby se tam jenom vlhkem neaktivovala ta sůl, či co.
To musí být wapka co má předvolbu na šampon,teplou vodu a vosk....pak je to úplně super.... :-o :-o ;-)
vladislav píše:Kartáče nebrat...![]()
Nechci mít na autě žádně olympijské kruhy...
![]()
Angel píše:To byla nadsázka, prostě nikdy se mi nepodařilo auto umýt nanesením šamponu wapkou a následně pouhým ostříkáním. Dokud bylo mokré,paráda. Ale jak uschlo, tak tam ta špína byla. Nakonec vždy přišla nařadu houba.
vladislav píše:Angel píše:To byla nadsázka, prostě nikdy se mi nepodařilo auto umýt nanesením šamponu wapkou a následně pouhým ostříkáním. Dokud bylo mokré,paráda. Ale jak uschlo, tak tam ta špína byla. Nakonec vždy přišla nařadu houba.
V tom máš pravdu..vždy tam něco zůstane.....pak přjde na řadu jelenice..jak psal Jakub....
Angel píše:Tak, tak. A když jsme u té jelenice. Stalo se mi, že jsem uvolnil na střeše tu krytku fix bodu, nevšiml jsem se a nenávratně ji ztratil. Mimochodem nedrží tam nic moc !
Štěstí bylo, že mi ji můj oblíbený prodejce daroval, že on si ji objedná na předváděcí vůz. Překvapení ovšem bylo, že za ten plast 5 x 1,5 cm se účtuje cca 215,- Kč/kus :-x
thunder píše:to je pravda,mojmu svagrikovi sa stalo nieco podobne ked mi umyval auto..a tak ho to vyslo na nejakych 250sk,2krat z toho nadseny nebol
jakub píše:thunder píše:to je pravda,mojmu svagrikovi sa stalo nieco podobne ked mi umyval auto..a tak ho to vyslo na nejakych 250sk,2krat z toho nadseny nebol
To máš hodnýho švagra. To bych toho svýho mohl taky využít k mytí....
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé