jakub píše:Ono to je asi jedno. Každá pojišťovna se s váma bude snažit vyběhnout. Nebo myslíte, že její zaměstnanci dostávají prémie za to, jak štědře a rychle vás odškodnili ???:
Tony píše:generali uz ponekolikate a spokojenost. nejnizsi sazba!!! 16000kč zakonna i havarijni. kdo ma min?
jakub píše:Tony píše:generali uz ponekolikate a spokojenost. nejnizsi sazba!!! 16000kč zakonna i havarijni. kdo ma min?
11.000Kč UNIQA POV + havarijní + čelní sklo. Ale za 1.4 benzín.
Tony píše:generali uz ponekolikate a spokojenost. nejnizsi sazba!!! 16000kč zakonna i havarijni. kdo ma min?
snike píše:Tony píše:generali uz ponekolikate a spokojenost. nejnizsi sazba!!! 16000kč zakonna i havarijni. kdo ma min?
Já komplet i se různými připojištěními (všechna okna + přední světlomety, sedadla, zavazadla) u Uniqy asi 13.600,- ;-)
dr.krtek píše:U Generalli jsem žádal 2x během týdne o kalkulaci a nepřišlo mi nic, vůbec se neozvali. Mám allianz pojištění přes internet a se všemi bonusy za 7let, all-risk + skla+asistence za 14.000 (mám 1,6 CVVT, 470t), pojistil jsem se sám přes internet (Allianz direct) , nový auto nechtějí vidět, poštou jsem jim pak poslal doklady. Splatnost 2t.
jakub píše:Tak mi právě přišlo od UNIQA vyúčtování na další období a za 1.4 budu platit na povinném ručení 2400,- (max. bonus).
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozin