titanus píše:Raven píše:To je usmevne kolik toho je mozne natlachat kolem doliti deci fridexu :-))
pre niekoho tlachanie pre niekoho uzitocne rady...
titanus píše:Raven píše:To je usmevne kolik toho je mozne natlachat kolem doliti deci fridexu :-))
pre niekoho tlachanie pre niekoho uzitocne rady...
titanus píše:@raven
neviem o co ide, ved naco potom toto forum je ked sa tu ludia nemaju dozvediet odpovede na ich problemy a mozno pre teba "banalne" tak by bolo lepsie keby si sa nad nasou blbostou zasmial a nechal si to pre seba...nerobi to dobro nikomu...ani tym co sem napisu svoj problem ani tym co sa im snazia pomoct... a nikto uceny z neba nespadol... :-) (a pumpar mi odporucil chladiacu kvapilinu ktora bola na prd, zbytocnych cca300,-sk...ina farba=ine vlastnosti)
Raven píše:V tom pripade ruzovou![]()
No dobra, jakou vlastnost by mela chladici kapalina do mrazu asi mit? Nezamrznout. A pak neposkodit motor, proto jsou dva typy - pro hlinik a ocel. To je asi tak vse.
A proc nedolejt vodu?? O kolik snizi deci vody bod tuhnuti?? O dva stupne?? Z -50 na -48?
A nejaky to praskani motru je nesmysl. Zjisti si jak tuhne chladici smes!
neviem o co ide, ved naco potom toto forum je ked sa tu ludia nemaju dozvediet odpovede na ich problemy a mozno pre teba "banalne" tak by bolo lepsie keby si sa nad nasou blbostou zasmial a nechal si to pre seba...nerobi to dobro nikomu...ani tym co sem napisu svoj problem ani tym co sa im snazia pomoct... a nikto uceny z neba nespadol... :-) (a pumpar mi odporucil chladiacu kvapilinu ktora bola na prd, zbytocnych cca300,-sk...ina farba=ine vlastnosti)
Skalican píše:Raven píše:V tom pripade ruzovou![]()
No dobra, jakou vlastnost by mela chladici kapalina do mrazu asi mit? Nezamrznout. A pak neposkodit motor, proto jsou dva typy - pro hlinik a ocel. To je asi tak vse.
A proc nedolejt vodu?? O kolik snizi deci vody bod tuhnuti?? O dva stupne?? Z -50 na -48?
A nejaky to praskani motru je nesmysl. Zjisti si jak tuhne chladici smes!
No ak si tam ty davas chlad. kvapalinu akukolvek, tak je to tvoj problem a este k tomu fridex. Ja by som si tam urcite nedal prvu co uvidim v obchode
Stefi píše:nejsem si jistý, ale všechny nejdou míchat:
, musíš se podívat co je orginál...., vím že od PSA jse nedoporučovalo míchat, vždy jsem to kontroloval jen pohledem a vždy to vydrželo od kontroly po kontrolu, max jsem doplnil asi jednou pár deci destilky, ....
![]()
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]