druhá věc je co to udělá s komfortem jízdy(i když ty pružiny co tam jsou ted tak dost mlátí) a taky co to uděla s aerodynamikou, ale ta by měla byt lepší ne? co myslíte?
kde je jakub? ten by mi to mohl vysvětlit. ale prosím tě bez vzorečků ;-)
Tony píše:divali jste se lidičky na příslušenství na kia strankach? trochu to rozšířili i o SW ale je tam i jedna věc která se mi sakra líbí... ty sportovní snížené pružiny o 3cm!!! musím jen zjistit kolik by za to tak chtěli. mě totiž osobně trochu vadí že ikdyž mám sedačku úplně dole pořád si připadám že sedím vysoko nad vozovkou (zvyk z vectry GT tam sem seděl skoro na zemi). a taky by opticky bylo auto agresivnější když by bylo nižší.
druhá věc je co to udělá s komfortem jízdy(i když ty pružiny co tam jsou ted tak dost mlátí) a taky co to uděla s aerodynamikou, ale ta by měla byt lepší ne? co myslíte?
jakub píše:Tony píše:divali jste se lidičky na příslušenství na kia strankach? trochu to rozšířili i o SW ale je tam i jedna věc která se mi sakra líbí... ty sportovní snížené pružiny o 3cm!!! musím jen zjistit kolik by za to tak chtěli. mě totiž osobně trochu vadí že ikdyž mám sedačku úplně dole pořád si připadám že sedím vysoko nad vozovkou (zvyk z vectry GT tam sem seděl skoro na zemi). a taky by opticky bylo auto agresivnější když by bylo nižší.
Bez vzorečků ? .... no nevím ..... zkusím to
Co se týče aerodynamiky, tak snížením podvozku zmenšíš průtočný profil pod autem, což se projeví mírně vyšším odporem vzduchu, ale zato větším přítlakem na vozovku. Sportovní pružiny jsou kratší, ale o to tužší. To se projeví kladně na jízdních vlastnostech (kolo lépe sedí na silnici a aute se tolik nenaklání v zatáčkách, taky citlivost na boční vítr bude menší). Vždy je ale něco za něco a tohle se negativně projeví na komfortu jízdy, kdy bude cítit přejetí sebemenší nerovnosti. Na českých silnicích je to o vyklepání plomb ze zubů. Takže je potřeba zvážit pro a proti....
Tony píše:co říkáte tady tomu? chromované prahové lišty. není tam sice cee´d nápis ale jen KIA ale i tak docela dobré. 2ks za 330+pošta do 500kč. origoš stojí kolem 3000kč takže je to určitě zajímavá nabídka.
http://www.sportovniautodoplnky.cz/prahove-kovove-listy-chrom-provedeni-ruzne-modely-aut/
thunder píše:Tony píše:co říkáte tady tomu? chromované prahové lišty. není tam sice cee´d nápis ale jen KIA ale i tak docela dobré. 2ks za 330+pošta do 500kč. origoš stojí kolem 3000kč takže je to určitě zajímavá nabídka.
http://www.sportovniautodoplnky.cz/prahove-kovove-listy-chrom-provedeni-ruzne-modely-aut/
no uz mam aj ja vybrate od issotta,ale otazka je ci budu pasovat,lebo rozmyslal som kolko miesta je medzi prahom a dverami,lebo mi tam mame tie plastove...tie by asi museli ist dolu predpokladam...nviem
Tony píše:thunder píše:Tony píše:co říkáte tady tomu? chromované prahové lišty. není tam sice cee´d nápis ale jen KIA ale i tak docela dobré. 2ks za 330+pošta do 500kč. origoš stojí kolem 3000kč takže je to určitě zajímavá nabídka.
no uz mam aj ja vybrate od issotta,ale otazka je ci budu pasovat,lebo rozmyslal som kolko miesta je medzi prahom a dverami,lebo mi tam mame tie plastove...tie by asi museli ist dolu predpokladam...nviem
nad tím jsem taky uvažoval. odkud je máš ty? máš odkaz?
jo a lidi chtěl jsem se vás zeptat jestli neznáte nějakou firmu která se zabývá vyráběním chromovaných doplňků na auta. jak jsou např. ty lišty na bocích kolem dveří u superba a spol. jako na zakázku podle předem daných rozměrů. žádné univerzály.
Tony píše:@thunder
ja to z tou paskou tak už udělal je to 9mm široká páska ale není to nic moc. jako vypadá to docea dobře ale chrom by byl chrom. jde to hodně vidět že je to umělá hmota.
nemám moc dobrou fotku ale když si je zvětšíš tak to uvidíš
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]