vlafi píše:a modrá barva
Tony píše:ja vam nevim ale ten tuning body kit si myslim ze na ceeda moc neni. ono na takove to ospojlerovani musite mit i patricny motor a podvozek. nedelejme z tohohle good auta neco co neni a rekneme si to na rovinu sportak to neni (viz focus ST, astra OPC, ci i ten golf GTI ci R32 nebo jak to je). snad se dockame i u ceedu nejake vykonove varianty ale na tento typ to moc neni. at nedopadnem jak ti exoti co vozi na autech tunovy spojler a konstrukcni rychlost vozu je 120km/h (viz S120 ci favorit a stare golfy s 70KW a spol). a kdyz uz do toho chcete jit tak aby meli vsichni stejny kabat se mi zda uvalene. tot jen muj nazor...
Marek_Km píše:Tony píše:ja vam nevim ale ten tuning body kit si myslim ze na ceeda moc neni. ono na takove to ospojlerovani musite mit i patricny motor a podvozek. nedelejme z tohohle good auta neco co neni a rekneme si to na rovinu sportak to neni (viz focus ST, astra OPC, ci i ten golf GTI ci R32 nebo jak to je). snad se dockame i u ceedu nejake vykonove varianty ale na tento typ to moc neni. at nedopadnem jak ti exoti co vozi na autech tunovy spojler a konstrukcni rychlost vozu je 120km/h (viz S120 ci favorit a stare golfy s 70KW a spol). a kdyz uz do toho chcete jit tak aby meli vsichni stejny kabat se mi zda uvalene. tot jen muj nazor...
Jasné, každý má právo na svůj názor. Třeba mě se ten ospoilerovaný Ceedek docela líbí, ale osobně bych do toho nešel. Nevím, možná kvůli zbytečnému zájmu, nebo třeba vcelku vysoké ceně doplňků. Mě stačí, že vypadá tak, jak vypadá, ale někomu ne. A o tom to je. Když je to fanda tuningu, proč by si to svoje autko nevylepšil? Třeba na Š 120 je to spíše úsměvné, ale pokud je to opravdu dobře udělané, rád to zhlédnu, proč ne?
Tony píše:Marek_Km píše:Tony píše:ja vam nevim ale ten tuning body kit si myslim ze na ceeda moc neni. ono na takove to ospojlerovani musite mit i patricny motor a podvozek. nedelejme z tohohle good auta neco co neni a rekneme si to na rovinu sportak to neni (viz focus ST, astra OPC, ci i ten golf GTI ci R32 nebo jak to je). snad se dockame i u ceedu nejake vykonove varianty ale na tento typ to moc neni. at nedopadnem jak ti exoti co vozi na autech tunovy spojler a konstrukcni rychlost vozu je 120km/h (viz S120 ci favorit a stare golfy s 70KW a spol). a kdyz uz do toho chcete jit tak aby meli vsichni stejny kabat se mi zda uvalene. tot jen muj nazor...
Jasné, každý má právo na svůj názor. Třeba mě se ten ospoilerovaný Ceedek docela líbí, ale osobně bych do toho nešel. Nevím, možná kvůli zbytečnému zájmu, nebo třeba vcelku vysoké ceně doplňků. Mě stačí, že vypadá tak, jak vypadá, ale někomu ne. A o tom to je. Když je to fanda tuningu, proč by si to svoje autko nevylepšil? Třeba na Š 120 je to spíše úsměvné, ale pokud je to opravdu dobře udělané, rád to zhlédnu, proč ne?
vsak jo ja nerikam at si to ti lidi nedavaji, ale jen rikam ze si myslim ze se to moc nehodi a hlavne mi jde o to ze vsichni budou mit "tuning" ale stejny: kdyz se totiz podivas na vsechny ty odkazy tady tak je to to same vesmes, bud to ma cerny preek nebo nema a to je tak vse.
ja treba uvazoval o tom spojleru na 5. dvere ale je to dost drahe,3000 bez laku, takze tak 5000. a mas pravdu ty doplnky jsou dost drahe...
Tony píše:takže v Ostravě v Autobondov chipujou ceeda za 18 tisíc s DPH.
milan74kb píše:Tony píše:takže v Ostravě v Autobondov chipujou ceeda za 18 tisíc s DPH.
aj u nas na SK to takto ide, a hlavne to ma odradilo ...
to ze by na to dosli v servise alebo u predajcu nehrozi, museli by ho poslat na autorizovane pracovisko preskusavania alebo do fabriky
a medzi casom by sa dal SW downgradovat, ale ako som uz povedal, 18 litrov je dost vela podla mna (nieze by to penazenka nedovolila
ale ked pozeram melonove auta a tam je 25, zda sa mi to trosku nepomer) ...
okolo 10-iny by som zniesol a asi sa na to aj dal ...
Anonym píše:Nevím ted přesně rozdíl ceny mezi 2,O a 1,6.Ale každopádně ,pokud chce někdo silnější motor at si koupí 2,0litra.Myslím že tam bude rozdíl 20tis.A ted co je lepší koupit auto kde je silnější motor(výkon), přímo z továrny a vše je k tomu přispůsobeno.motor,brzdy spojka atd.A nebo si ho nechat skoro za stejnou cenu přečipovat stím že u 1,6 bude určite jiná spojka atd.A jak jsem už dříve psal, výkon motoru u 1,6 CRDI je dostatečný nakonec ve finále jede 2 litr jen o 12km rychleji.Dle mého je to zbytečná investice.Pokud by šel výkon zvednout tak leda tím,že se přeprogramuje jednotka a to KIA nedělá.A dávat tam nějakou krabičku apod.To ne!!!
Anonym píše:Nevím ted přesně rozdíl ceny mezi 2,O a 1,6.Ale každopádně ,pokud chce někdo silnější motor at si koupí 2,0litra.Myslím že tam bude rozdíl 20tis.A ted co je lepší koupit auto kde je silnější motor(výkon), přímo z továrny a vše je k tomu přispůsobeno.motor,brzdy spojka atd.A nebo si ho nechat skoro za stejnou cenu přečipovat stím že u 1,6 bude určite jiná spojka atd.A jak jsem už dříve psal, výkon motoru u 1,6 CRDI je dostatečný nakonec ve finále jede 2 litr jen o 12km rychleji.Dle mého je to zbytečná investice.Pokud by šel výkon zvednout tak leda tím,že se přeprogramuje jednotka a to KIA nedělá.A dávat tam nějakou krabičku apod.To ne!!!
Tony píše:ale ten autobondov je autorizovany servis jestli si me dobre pochopil. a zustava zachovana zaruka na motor atd tech 7 let pro ty co rikali ze urcite ne. jinak mas pravdu ze je to predrazene.
snike píše:@Tony: Anonym má pravdu s tím, že jsou u jednotlivých aut s různým motorem jinak dimenzovány komponenty a nejvíce to je zřejmé na spojce ;-) Ta je vždy konstruovaná do určitého točivého momentu. Mohl bych ti přesně říci jak je to třeba u Fábie, jelikož z dob kdy jsem chodil na Škoda fórum, mám stažené detailní technické parametry Fábie. Jestli si myslíš, že nebyl rozdíl mezi 1,9 TDI 74 a 96 kW, tak jsi na omylu ;-) A taky stačilo přečipovat slabší verzi a dostat se na výkon té silnější, ale co to ostatní:
:
: A s brzdovou soustavou je to stejné o tom už ani nemá cenu psát ;-)
Už to tady psalo dost lidí a Power Box je to jedno z nejhorších čipování, na internetu o tomto zvěrstvu najdeš hodně. Já bych do toho rozhodně nešel. To jestli si přečipuješ své auto, je to jen tvoje věc a my ti popřejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod a poruch ;-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé