snike píše:@dr.krtek: Já to mám stále na AUTO a teplotu mám nastavenou na 20° to když jedu v tenké bundě a na 22°si nastavuji, když řídím v tričku.
P.S.: Někdy se svez s Vlafim, ten má nastaveno kolem 28°C![]()
![]()
snike píše:@dr.krtek: Já to mám stále na AUTO a teplotu mám nastavenou na 20° to když jedu v tenké bundě a na 22°si nastavuji, když řídím v tričku.
P.S.: Někdy se svez s Vlafim, ten má nastaveno kolem 28°C![]()
![]()
MartinP píše:Když si dáš manual tak netopís třeba na těch 20 stupnu,ale topíš třeba na 30 a to si lidi neuvědomujou je to jenom muj názor.Automatická klima ti drží přibližně teplotu kterou si nastavíš manual ne.V bytě mam taky 22,8 stupnu a príde mi,že je tu zima
MartinP píše:Když si dáš manual tak netopís třeba na těch 20 stupnu,ale topíš třeba na 30 a to si lidi neuvědomujou je to jenom muj názor.Automatická klima ti drží přibližně teplotu kterou si nastavíš manual ne.V bytě mam taky 22,8 stupnu a príde mi,že je tu zima
Tony píše:stává se vám teď v zimě že se hodně rosí čelní sklo??? jezdím na AUTO a 18stupnu a kdyz jedeme dva tak je to do 20minut úplně neprůhledné. dost mě to štve. pořád musím pouštět rychlý ofuk čelního skla a chvíli je klid. zkoušel sem jezdit na manual ale to musíte nastavit dost hodně na ventilátoru aby od tamtud něco šlo a hodně to pak řve...
myslíte že to je tím že mám jen 18stupnu v aute? nebo je v ... klima? na AUTO se mi totiz zda ze nekdy vubec nefouka.
a taky vubec nejede do doby nez je rucicka teploty motoru presne na 90stupnich coz mi pripada divne... melo by to zacit driv
ATony píše:takze asi jezdit i na A/C ze?
no u ceeda to funguje tak ze kdyz mas AUTO a pridas ventilator tak AUTO se vypne, je to v rezimu manual. na A/C ventilator tusim nema vliv.
ale ja myslel ze A/C (tedy Air Condition - klimatizace) je v zime zbytecna. bez toho se da jezdit skoro o litr mene v tech nizkych teplotach.
jak to teda funguje?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]