Pinacle píše:Nechal jsem si nastavit v servisu automatické zamykání po dosažení rychlosti 20 km v hodině. Ale nyní když vypnu motor a vyndám klíč ze zapalování, tak mi svítí na přístrojovce tlačítko s klíčkem a když vylezu z auta tak ostatní dveře nemohu otevřít, buď musím zmáčknout tlačítko na přístrojovce nebo dálkovým ovladačem. Máte s tím někdo podobnou zkušenost?
Pinacle píše:Nechal jsem si nastavit v servisu automatické zamykání po dosažení rychlosti 20 km v hodině. Ale nyní když vypnu motor a vyndám klíč ze zapalování, tak mi svítí na přístrojovce tlačítko s klíčkem a když vylezu z auta tak ostatní dveře nemohu otevřít, buď musím zmáčknout tlačítko na přístrojovce nebo dálkovým ovladačem. Máte s tím někdo podobnou zkušenost?
MMM píše:To automatický odemykání by bylo lepší zvolit na manuální. Když přijíždím ke garáži, tak jsem zamčený. Bez vypnutí motoru vylezu z auta, a zajedu do garáže. Potom vyndám klíček, vylezu, ale zadní dveře jsou pořád automaticky blokovaný. Takže buďto si to musím zavčas uvědomit a odemknout na přístrojovce nebo ještě jednou odemčít auto klíčem. Pořád jsem ještě nepochopil jestli to takhle má fungovat nebo ne.
MMM píše:To co jsem psal je úplně stejný postup jak píše "aifell", akorát jsme si asi nerozumněli. Takže znovu a detailněji:
- otevřu auto a dám si tašku na zadní sedadlo
- pak se rozjedu a překročím 40km/h
- auto se automaticky zamkne
- přijedu ke garáži, otevřu řidičovi dveře, klíček mám pořád v zapalování a je nastartováno
- zajedu do garáže a vypnu motor vyndáním klíčku
- otevřu řidičovi dveře a auto se neodemče
- všechny dveře kromě řidičových a kufru jsou pořád zamčené
Takže abych se dostal k tašce na zadním sedadle musím opět klíčkem odemčít auto nebo si to uvědomit už za volantem po vyndání klíčku a otevření řidičových dveří tedy zmáčnou tlačitko na přístrojovce.
rastik píše:da sa to nejako deaktivovat? viezol som par ludi, a mal som pocit ze mi odtrhnu klucku na spolujazdcovych dverach... radsej sa nebudem zamkynat. a okrem toho mi strasne lezie na nervy to piskanie nezapnutych pasov, to ma ako fungovat? chcem to vypnut chodim trasy do 1km a to mi pripadne uplne zbytocne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé