pavol píše:Vie niekto, či to ušetrí aj nejaké deci benzínu, zaoberal sa niekto aj týmto, logicky,
keď je to ekologické, mohlo by to aj niečo šetriť. Ktovie, či to budú vedieť domontovať
aj dodatočne?
phracek píše:zajimalo by me, jestli by se system ISG dal pridelat i do nasich jiz stavajici aut?
slava píše:Cee´d je asi dva roky a najednou mají o 5 kg lehčí převodovku? A zase 5 stupňů!!! Přitom hodně zákazníků by chtělo 6 kvalt. Od včerejška mají nový ceník, už bez zimních kol; takže vlastně zdražili. Přístup, nebo dovozce k zákazníkům v ČR už mě se... Začínám se dívat po jiných autech. Když si nedají řict, dobře jim tak.
slava píše:Cee´d je asi dva roky a najednou mají o 5 kg lehčí převodovku? A zase 5 stupňů!!! Přitom hodně zákazníků by chtělo 6 kvalt. Od včerejška mají nový ceník, už bez zimních kol; takže vlastně zdražili. Přístup, nebo dovozce k zákazníkům v ČR už mě se... Začínám se dívat po jiných autech. Když si nedají řict, dobře jim tak.
ferino píše:slava píše:Cee´d je asi dva roky a najednou mají o 5 kg lehčí převodovku? A zase 5 stupňů!!! Přitom hodně zákazníků by chtělo 6 kvalt. Od včerejška mají nový ceník, už bez zimních kol; takže vlastně zdražili. Přístup, nebo dovozce k zákazníkům v ČR už mě se... Začínám se dívat po jiných autech. Když si nedají řict, dobře jim tak.
Som asi radsej ze mam staru prevodovku a aj auto. Ktovie, kde zase ktory dodavatel usetril.![]()
A co sa tyka cien, u nas padli viac ako slusne od 1.1.2009.
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé