Most píše:Safra provedl jsem editaci, zel jeste/uz si mel otevrene okno s citaci.
Jinak pises to pekne, zachoval bych se stejne. Pokud se ti ani neprokazali, porusili povinnost ze zakona (prokazat prislusnost k Policii CR). Pokud ma i "uniformu" musi byt viditelne oznacena ID cislem.
tak a jsme doma a kolik dopravnich policistu kdyz staveji tam kde neni moc lidi nebo navecer maji to cislo viditelne???ani jeden a kdyz jsou drzi spustim ja "nejsem zadnej 18 letej fracek aby si mohli na me otevirat hubu" a chci po nich cislo a z 80% mi ho dalo a zbytek reklo ze to eni jejich povinost atd atd a mely kupu kecu a chteli me dostat na jinech vecech!!ale na to ja mam reseni vozim sebou digital tak ho vytahnu necham ho vyrikat se a pak reknu syr a blik a oni se hned certi ze je to zakazany nekoho fotit atd ale na to ja reknu ze mi muzou polibit prdel nedaji cislo tak mam alespon foto abych vedel na koho si stezovat a sklapnou a uplne otocej jsou mili jak beranci ;-) ;-)
akorat nejsem bonzak ani nic podobnyho tak to vzdy vymazu po urcite dobe a neresim to.
timto chci rict na co jsou tedy zakony kdyz to porusuji ti kteri to maji propagovat??????????????????????????
Ja vam to reknu K ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!