Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 09.10.2008 12:14

Mam druhy nepekny skrabanec a stale neviem kde zistim to cislo farby. Prosim poradte ak viete...
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod phracek » 09.10.2008 13:32

Podle toho co vim ja, tak mam Compass Blue, coz je cislo barvy 3A.
Pokud zajdes do lakovny a nahlasis 3A, tak by jsi mel dostat svoji barvu.

Bohuzel jsem sam zadal korekcni tuzku od real centra a tu mi poslaly, ale kdyz jsem natrel skrabanec na
aute, tak jsem zjistil, ze ta barva je trochu jina a to tmavsi.
phracek Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2007)
27500 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Beda » 09.10.2008 13:36

@11petuldo11

cee'd ma vyrobni stitek, kde je uvedena i barva, na sloupku mezi dvermi ridice a zadnimi dvermi, takze hledej na karoserii obdobny stitek, pravdepodobne je to tam anglicky, takze hledej slovo color ci colour
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod titanus » 09.10.2008 13:51

11petuldo11 píše:Mam druhy nepekny skrabanec a stale neviem kde zistim to cislo farby. Prosim poradte ak viete...

ak sa nemylim (a fakt som si nie isty) tak v kazde predajni kii maju stojan z ukazkami farieb karoserii a pod kazdou je aj oznacenie...teda dufam

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.12.2008 21:13

Ja pouzivam "lak na nehty" teda tak to vyzera. Je to original flasticka so steteckom. Zostala mi z fabie. Nastastie mam stale len strieborne farby.
Aj ked odtien je rozny (svetlejsi ci tmavsi) strati sa to. jedine ak by to bolo velke a v strede prednej kapoty. Zatial som zatieral na hrane
A stlpikov a nad celnym sklom. Potom som to pretrel s priesvitnym lakom co je pribaleny k tej farbe v takej istej flasticke.
Predajca to oznacuje ako korekcnu pastelku. No podla mna to ma blizsie k laku na nehty nez k pastelke. :D
To je ale jedno. Hlavne ze to funguje. Som zvedavy co to spravy casom, pretoze nad celnym sklom som to schytal az na holy plech !!!!!!
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.05.2009 00:07

No to se musím "pochlubit" !
Poprvé se postavím ke Globusu, auto 2měsíce starý, ještě se ochranky z hecu ptám, jak často se kradou auta, nakoupím, přijdu k autu a koukám jak blázen, nějakej idiot mi poslal košík přímo do předních dveří a je tam důlek 4cm.
No bezva, tak jsem volal policajty, nahlásil na pojišťovnu a jsem moc zvědavej, jak to dopade.
Lidi v Čechách jsou asi vyblízanci, nebo co ... to snad není možný. A to jsem schválně zaparkoval dál od aut.
Až to vyřeším, tak se na to snad půjdu podívat na kameru k ostraze ...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 30.05.2009 08:54

@Radoo: to teda na... Taky parkuju co nejdál a tam, co stojí nejmíň aut. Ale jak je vidět, tak to nestačí. Stačí jeden magor a je vymalováno. Teď už záleží na tom, jak velkou spoluúčast máš na havarijku, protože pochybuju, že by policajti někoho našli. Sice určitá šance, že by na záznamu z kamer mohlo něco být, ale nevím nevím...
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.05.2009 09:20

Marek_Km píše:@Radoo: to teda na... Taky parkuju co nejdál a tam, co stojí nejmíň aut. Ale jak je vidět, tak to nestačí. Stačí jeden magor a je vymalováno. Teď už záleží na tom, jak velkou spoluúčast máš na havarijku, protože pochybuju, že by policajti někoho našli. Sice určitá šance, že by na záznamu z kamer mohlo něco být, ale nevím nevím...

To je tady k breku no.
Mám spoluúčast 0% min však 1000 Kč, ale jásat budu, až to bude opravený a hlavně zaplacený pojišťovnou.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.06.2009 22:04

Ještě ten důlek 1cm ve dveřích od nějakýho dementa nemám opravený, vytáhnout to nešlo, je to ostrý a tak to bude muset, pokud na to nechci koukat na vykytování a stříkání. Trochu mi je toho novýho auta líto. Jak to vůbec dělaj ? Nebude to vůbec poznat ?
Sundává se tapecírung ? Prosím info od těch, co o tom mají páru.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 15.06.2009 22:49

@Radoo

Pokud není poškozený lak, tak to jde vytáhnout i na hraně. Viz tohle téma:
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=15433#15433
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.06.2009 23:56

@Radoo

taky tady :shifty:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.06.2009 14:06

Ty už to viděli a nic se s tím touhle metodou neudělá, ta díra není na hraně, ale v ploše a je astrým předmětem, lak je nepoškozen. Tudy cesta nevede, úplně všechno se s tím bohužel udělat nedá. Spíš mě zajímá, jak velký zásah to stříkání je, v čem to spočívá a jestli to není poznat a jestli do toho teda jít.
Někdo říká, že už to nebude nikdy ono, někdo že to dneska je tak na úrovni, že to nikdo nepozná, jestli je to opravovaný ...
Je mi jasný, že záleží na tom, kdo to dělá ...
Návštěvník

km @ l/100km

dolík na dveřích od vandala s kladivem, nebo Joudy s košíkem

Příspěvekod Návštěvník » 03.07.2009 11:27

Tak jsem to dal k lakýrovi, spokojený jsem nebyl, lámal se tam dost ošklivě lesk, vidět to bylo z 20m.
Pustil se do toho znovu a musím říct, naprosto perfektní, lesk je od zadních origo k nepoznání, struktura i stříbrná metalická barva také.
Když se chce, tak to jde a klobouk dolů ! :)
Návštěvník

km @ l/100km

Re: První ťukanec od kamínku na přední kapotě nebo na skle.....

Příspěvekod romik » 01.10.2009 10:57

Dolíky a škrábance - určitě nepříjemné, ale mě včera odpoledne za necelou hodinu a půl kdy jsem byl na rehabilitaci, v centru města kde je poměrně hustý provoz a kde je velký pohyb chodců rozbili přední levé sklo, podívali se do přihrádky, naštěstí doklady od auta a servisku pohodili na sedadlo a nechali tak, vozím na skle držák navigace a asi ji hledali, kufr je prázdný a roletka otevřená aby to bylo vidět. Doporučuji - kdo nepoužíváte navigaci denně, sundávejte i držák ze skla, já už to budu dělat.
Bude to stát cca 3.500,- s prací a DPH, takže pojišťovně nemá cenu nic hlásit.
Jsem pro uzákonění fyzických trestů jako ve středověku - kradl jsi, ničil jsi :hammer: - usekneme ruku, která to udělala, máte stejný názor?
Jen kdyby k tomu došlo aby tady nechodili všichni jednorucí ... :D
romik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
20000 km @ 5.7 l/100km

Re: První ťukanec od kamínku na přední kapotě nebo na skle.....

Příspěvekod slava » 01.10.2009 12:49

A některé nejmenované, by jsme museli nejen(tak jak doposud)živit, ale i krmit. Viděl jsem i videa, jak v Arábii trestají zloděje aut. Sice snad pod drogama, nebo silnýma práškama, ale zaživa mu uřezali(nějakou velkou kudlou)pravou ruku a nohu. A pedofila, narazili na kůl. Za plného vědomí a předpokládám, že si umíte představit jak. No, chuťovky. Nemám moc rád takové scény ve filmech i když vím, že je to jen trik, ale tyto reálné tresty mně kupodivu zanechaly úplně klidným. Bylo to i se zvukem a u diváků sklízely bouřlivé ovace.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion