Tony píše:jako mě prostě pobaví když jdu do obchodaku a vidim auto s spz moravskoslezskeho kraje jak stoji u tesca a ma za oknem navigaci...
thunder píše:Tony píše:jako mě prostě pobaví když jdu do obchodaku a vidim auto s spz moravskoslezskeho kraje jak stoji u tesca a ma za oknem navigaci...
no pobavit ta to moze ale ten clovek nemusi tu navigaciu pouzivat len nato aby ho doviedla do tesca,mozno tam ma mp3 player,mozno bleutooth handsfree a vyuzije ju tak,alebo jednoducho sa chce pochvalit ze ju ma...ja tiez pouzivam navigacku hlavne s mobilom,lebo vela razi sa mi stane ze zvonia mi akurat v nevhodnej chvili...takto mam bluetooth a volantu sa nepustim...a zbytocne to urcite nie je pretoze takym telefonatom s mobilom v ruke to mozem olutovat ked sa nieco stane mne mojej rodine alebo niekomu inemu,,,tot moj pohlad na vec
Tony píše:thunder píše:Tony píše:jako mě prostě pobaví když jdu do obchodaku a vidim auto s spz moravskoslezskeho kraje jak stoji u tesca a ma za oknem navigaci...
no pobavit ta to moze ale ten clovek nemusi tu navigaciu pouzivat len nato aby ho doviedla do tesca,mozno tam ma mp3 player,mozno bleutooth handsfree a vyuzije ju tak,alebo jednoducho sa chce pochvalit ze ju ma...ja tiez pouzivam navigacku hlavne s mobilom,lebo vela razi sa mi stane ze zvonia mi akurat v nevhodnej chvili...takto mam bluetooth a volantu sa nepustim...a zbytocne to urcite nie je pretoze takym telefonatom s mobilom v ruke to mozem olutovat ked sa nieco stane mne mojej rodine alebo niekomu inemu,,,tot moj pohlad na vec
taky mam MIU handsfree i mp3 player ale docela nechapu na co mp3 player kdyz mam radio na mp3 + USB :-| a k te handsfree... vyjde te levneji bluetooth sada např nokia nebo parrot a nemusis se bat ze ti to nekdo šlohne a furt to vyndavat a nandavat. tot zase muj nazor
snike píše:Využití navigace jako handsfree přes BT je dobrá funkce ;-) Ale jako přehrávač MP3 mi to nepřijde moc využitelné. Reproduktor navigace na přehrávání písniček nepostačí, takže by to muselo být propojeno s rádiem. Přes BT to bude pro navigaci energeticky náročné, takže jedině přes kabel, ale to by člověk neustále zapojoval a vypojoval různé konektory kabelů.
thunder píše:ano suhlasim ja som to rozviedol pretoze som reagoval na tonyho prispevok ze niekto ma navigaciu a ide do tesca,sak pohoda je to vtipne,ale poukazoval som nato ze navigacia nie je len o navigovani ale aj o zabave(mp3,bt,fotak,dvix prehravac atd..)
snike píše:Umístění navigace se řešila v tomhle tématu http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=130&highlight=dr%C5%BE%C3%A1k+navigace Jsou tam i odkazy na nacvakávací držáky pro GPS či mobil ;-)
Lepší bude když to tam rovnou přesunu ;-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé