Mirse píše:A dávají tam při výměně už alespoň nějaké kvalitnější nebo stále ty samé ?
Na tohle jsem se přímo neptal. Ale mechanik říkal, že většinou se lidi vrací kvůli dvěma cívkám (ne tedy kvůli všem) a po výměně by mělo být vše v pořádku. Takže nějaká špatná várka cívek, ale KIA čeká na to, až se u zákazníka problém projeví, aby nemusela preventivně měnit vše?
@therion Chápu. Ale čím dál tím víc se přikláním k tomu, že si auto po záruce nenechám. BTW: jinak by se z těch diskuzí člověk občas zbláznil - vše měnit preventivně, olej měnit nejlépe po každých X tisících km, kdy každý za X dosazuje ještě nižší číslo. Za chvíli by bylo nejlepší olej měnit před každou druhou jízdou.

U 1.5 TGDI jsem teď viděl diskuze, jak tankovat stooktanový benzín, a ne E10, ale asi před rokem jsem narazil na diskuzi, že žádný stooktanový do těchto benzínů nedávat, aditiva do 95 nelít, protože prý se ucpává nějaká část motoru/filtr/cokoli atd. Sice se mi to auto líbí, nesnáším, když technika nefunguje tak, jak má, a chovám se obecně k autům velmi slušně bez ohledu na to, jestli jsou moje vlastní, nebo "služební", ale přece jen je auto pořád jen "sluha" a z těch kontradiktorických názorů by mi za chvíli hráblo

Předpokládám, že automobilka ve svých doporučeních nelže, i když chápu, že jejím zájmem je prodat mi nejpozději po záruce nové auto, ale také předpokládám, že ta snaha prodat musí být také kompenzována snahou nezkazit si u zákazníků úplně pověst, protože JPP "auta od XXX jsou šmejd, žádné auto od automobilky XXX nekupuj" je sdělení, které se šíří rychle, a i když nemusí být zcela pravdivé, nebo má problém max 10 procent zákazníků, tak se ta skvrna na pověsti automobilky odstraňuje dlouho a těžko.
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)