Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Třetí kolo soutěže skončilo průměrným výsledkem 3,79 bodu. Mám velkou radost, že se zapojili 3 noví soutěžící a nahradili tak odpadlíky, kteří to po prvních nezdarech vzdali.
Nový týden, nová otázka. Tentokrát se nenechám zviklat a nebudete vědět, co hledáte. Chápu, že první indicie může vést k několika řešením, ale po druhé už je to jasné. Jste moc dobří, musím vám to trochu ztížit, takže nejlepší z vás 4 body.
To byl včera den Tenisovou terminologií jste dostali kanára Někdo odpovídal dvakrát a já jsem dokonce obdržel sviniara Je pravda, že první indicie vedla k různým cílům, dneska už to bude brnkačka.
Dobrý kluci Tono naprosto s tebou sdílím tvůj názor
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 9 500 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Vážení soutěžící, stala se nemilá chybička , která se naštěstí stává maximálně jednou za 10 let Do druhé nápovědy se vloudil šotek a místo 77 podií tam nacpal 96 , hajzl jeden Tímto se všem hluboce omlouvám a pokud dnes správně uhádnete, dostanete o 1 bod více, takže 4. Ve čtvrtek už to bude jen z 2 a v pátek za jeden bod.
Skrytí obsahu aktivováno
Skrytý obsah může prohlížet pouze registrovaný uživatel fóra
Tak čekal jsem to horší, tohle ještě ujde. Abych ti polechtal ego, tak ti musím poděkovat , protože díky tobě jsem přišel na to, že tam mám nesmysl. Měl jsem dokonce špatně i dnešní indicii, tak jsem jí stačil opravit. Ne všechno, co píšou na netu, je pravda. Alespoň jste si pěkně provětrali mozkové závity. Ještě jednou se hluboce omlouvám.
Máme za sebou čtvrté, trochu divoké, kolo. V pondělí jste skoro všichni hádali Giuseppe Farinu. V úterý vám hlavu zamotala "technická chybička" a pak už jste se trefovali. Přesto je výsledek čtvrtého kola zatím nejhorší, jen 2,29 bodu. Příští týden oprášíme šibenici.