Co je to ten butylalkohol ? První co mě napadlo, když jsem to přečetl poprve, že je to alkohol z butylky, prostě nějaký špirytus. Ha ,ha ha. Ale vážně co je to zač, popřípadě v čem je to obsaženo?

gazpetr píše:Ty nálepky mě rozčilují od začátku.Chápu jejich význam,ale vadí mi to tam. Vím, že mechanicky, ani zahřátím to nejde.
Co je to ten butylalkohol ? První co mě napadlo, když jsem to přečetl poprve, že je to alkohol z butylky, prostě nějaký špirytus. Ha ,ha ha. Ale vážně co je to zač, popřípadě v čem je to obsaženo?
vlafi píše:ty vrchní v češtině jsou v pohodě,ale do těch pod nima jsem se ještě nepouštěl..
AH_Litomysl píše:No, to záleží na tom jak to vezmeš. On může být přeci o obráceně :-) Nebuď hnidopich :-D
kamil k píše:Na odstranenie tych spodnych (nazehlenych) nalepiek som pouzil butylalkohol. Po pretreti nalepky sa jej povrch po chvili skrabatil a bolo ju mozne stiahnut vcelku. Pripadne zvysky som odstranil suchanim handrou. Taktiez sa trochu zvlnil aj sivy plast, ktory obaluje slnecnu clonu - povolilo sa jeho napnutie. Toho som sa zlakol, ale ked chemikalia vyschla, tak sa plast znova napol a vyrovnal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé