pepan píše:Dnes jsem to vyzkoušel a žádná sláva. I když to jde přes klimatizaci, tak dlouho trvá než část okna kde stojí stěrače,rozmrzne. To je dříve rozmrzlé okno výše od ofuků.
jakub píše:To rozmrazování je elektrické a zapíná se tlačítkem mezi ESP a regulací intenzity osvětlení palubky. Je to extra výbava na objednávku.
MAX píše:Snike má pravdu, také jsem na to koukal neboť v zimě to nemusí bát špatné ale investovat do toho zvlášť nehodlám.
snike píše:MAX píše:Snike má pravdu, také jsem na to koukal neboť v zimě to nemusí bát špatné ale investovat do toho zvlášť nehodlám.
Mně osobně vyhřívání pod stěračemi přijde zbytečné ;-)
vladislav píše:Mě také ;-) ...za to tu sedačku si nemohu vynachválit a stála jen 1000Kč... ;-) ;-)
snike píše:vladislav píše:Mě také ;-) ...za to tu sedačku si nemohu vynachválit a stála jen 1000Kč... ;-) ;-)
Hlavně aby fungovala bez problému a nepopálila ti třeba prdýlku![]()
![]()
vladislav píše:snike píše:vladislav píše:Mě také ;-) ...za to tu sedačku si nemohu vynachválit a stála jen 1000Kč... ;-) ;-)
Hlavně aby fungovala bez problému a nepopálila ti třeba prdýlku![]()
![]()
Když pálí tak jí vytrhnu kabel a má po srandě... :-D :-D
Borgio píše:Ja to mam, vo vybave TX je to standartne a je to automaticky k vyhrievanym sedackam.Ked mas zamrznute sklo a pustis vyhrievanie celneho skla a zaroven na neho fukas,tak asi 30 sekund a lad som supol dole.Je to fajn vec.Odporucam.
Uživatelé procházející toto fórum: bikerista