snike píše:Dneska mi do auta dali tu objednanou vanu, ale když jsem jí v tom kufru viděl, tak jsem jí vrátil. Celá tam seděla nějak divně, ten rantl byl zkroucený, prostě děs za necelých 2.000,- Když jsme to objednával, tak jsem se s nimi bavil o gumové, tahle byla plastová a že prý se jiná nedělá, to si tam raději dám nějaký koberec ;-)
vladislav píše:snike píše:Dneska mi do auta dali tu objednanou vanu, ale když jsem jí v tom kufru viděl, tak jsem jí vrátil. Celá tam seděla nějak divně, ten rantl byl zkroucený, prostě děs za necelých 2.000,- Když jsme to objednával, tak jsem se s nimi bavil o gumové, tahle byla plastová a že prý se jiná nedělá, to si tam raději dám nějaký koberec ;-)
No nevím já jsem s ní spokojenej i když mám krátkou verzi.....A ta cena je nějaká divná mě stála asi 800 Kč....![]()
husman píše:Tak to tě evidentně vzali na hůl, protože přesně popisuješ ten co mám já. Stál 800,- a to "zmuchlání" si sedlo. (má takový protiskluzový čtverec z hmoty jako se dává do koupelny)
snike píše:husman píše:Tak to tě evidentně vzali na hůl, protože přesně popisuješ ten co mám já. Stál 800,- a to "zmuchlání" si sedlo. (má takový protiskluzový čtverec z hmoty jako se dává do koupelny)
Myslím, že to je ono, ale nechal jsem si vrátit peníze, takže na hůl mne nevzali. Kde jsi to kupoval ty, taky někde u prodejce Kie?
Raven píše:snike píše:husman píše:Tak to tě evidentně vzali na hůl, protože přesně popisuješ ten co mám já. Stál 800,- a to "zmuchlání" si sedlo. (má takový protiskluzový čtverec z hmoty jako se dává do koupelny)
Myslím, že to je ono, ale nechal jsem si vrátit peníze, takže na hůl mne nevzali. Kde jsi to kupoval ty, taky někde u prodejce Kie?
http://www.agauto.sk/cz/?section=2&znacka=164&model=588&sortiment=
vladislav píše:Snike já mám taky úplně stejnou jako je na tom serveru...Možná jsem měl štěstí na prodejce. ;) ...Byla krásně vyrovnaná..Není to guma,je to nějaký plast..přesně jak to popisuje Husman...Ale koukám,že tvůj prodejce chce hodně rychle zbohatnout...![]()
snike píše:husman píše:Tak to tě evidentně vzali na hůl, protože přesně popisuješ ten co mám já. Stál 800,- a to "zmuchlání" si sedlo. (má takový protiskluzový čtverec z hmoty jako se dává do koupelny)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé