@lys036: Přesunul jsem ti to, kde o foliích píšeme ;-)
Přečti si zde dřívější příspěvky a jistě dostaneš na své otázky odpovědi ;-)
lys036 píše:MP1: No nemyslel jsem to tak, že se to při rozbití nerozsype, ale že tam potencionální zloději neuvidí a tak ani nebudou vědět co je uvnitř a odejdou...
lys036 píše:Jelikož se kamarádovi stala dost nepříjemná věc, chtěli mu vykrást auto dovnitř se nedostali, ale přesto udělali škodu za 50tis, tak jsem se rozhodl, že na svém pro_cee´du nechám zatemnit všechna skla, tedy včetně dvou předních.
Protože dle zákona by mi to zatemnění bylo na dvě věci, tak jsem tam nechal udělat stejné zatemnění jako vzadu. Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost, že by do něj policisté šili kvůli limitu zatemnění a taky jak se jezdí s takto upravenými skly např. v noci... Pochlubte se kdo z Vás je na předních sklech přes limit...
Dancer píše:
Pro případné rejpaly: Pro feťáka si přijeli hned tři hlídky, neb jsem nebyl jsem jediný, koho svým chováním upoutal.
vladislav píše:Dancer píše:
Pro případné rejpaly: Pro feťáka si přijeli hned tři hlídky, neb jsem nebyl jsem jediný, koho svým chováním upoutal.
Ale mi tu do sebe moc nerejpem..![]()
Snažíme se být k sobě slušný a zdvořilý.... ;-) Já bych toho fetáka nahlásil okamžitě...lidi co nemají úctu k majetku druhých lidí nemohu nějak vystát...
matoni píše:.... a este otazocka, kolega ma na oktavii vzadu folie a vpredu ma tusim pokovovane, ci tonovane, ci ake, nema tam folie ale su tmave, sice nie tak ako vzadu ale su, toto je u nas povolene?
07.miki píše:mám na Vás dotaz chci si nechat udělat zatmavení sklel na autě ale bylo mi řečeno -
1. bude trvat 24hodin ? = to možný ?
2. zatmavení se dělá jen na boční zadní skla + kufr ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé