Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@KuboXceed To si ma potešil. Pri dobrej konštelácii by to mohlo vyjsť a auto mi vyrobia ešte ako MY24.
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024 Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
@figaro: tak pred koncom roka bola denna produkcia Xceedu od 120 ale aj do 200 ks denne. Teraz nemam prehlad ake su denne pocty. Skusim prezistit ked budem v zavode. @lubos1: neviem presne co bude s Nq5 v zmysle novy MY. Ono ludia v zavode moc toto neriesia. Oni riesia to, ze bude treba od isteho datumu montovat nove diely, a to vsetko treba vyskusat dopasovat, otestovat... podrobonosti o technike skor poskytne predajca. Prve kusy zLP fazy MY 2025 u ceedu pojdu koncom tohto mesiaca. Potom uvidime, co to vlastne bude
Takže dnes som volal do showroomu. Moje auto a poradie v systéme nie je vidieť čo znamená že s veľkou pravdepodobnosťou bude vyrobené ako MY25. To pre mňa znamená iný cenník (samozrejme nahor) a pokles vo výkone motora zo 160k na 140k. Objem vizuál a všetko ostatné ostáva nezmenené. Radosťou som bez seba
Pochybujem, ze pojdu ceny aut este nahor. Ta doba uz asi skoncila, predaj aut klesa, skladovky sa zase hromadia, je pomerne dost akcii... Uz naposledy sa pri zmene cennikov ceny nepohli. Vykon motora 1.5 TGDI ma klesnut na 140k?
no moja skusenosť s kia.ihned skladovky: reálne volné auto na salone cca 20 % z ponuky, zvyšok už predané alebo ešte fyzicky niesu - predobjednávka dealera-auto vo výrobe alebo rezerované. Obvolaný skoro každý kus ked som kupoval auto po celom SK. A volné boli práve farby velmi nepopulárne, alebo predošlý modelový rok alebo sa z toho vyklula predvádzačka s veľmi málo km. ale predsa..Tak som bol nútený aj ja objednať. Ale po chvili cca 2 mesiace sa predsa zadarila čerstvá skladovka vdaka info od MP1
KIA Sportage 1,6 Tgdi Gold Mhev 7DCT, Experience green 2023.... Kia Ceed 2019 1,4 MPI Silver+Silver pack - predané Kia RIO III EX 1.25 - predané Seat Leon 1,9 TDI - predané
Toto ja ovplyvniť neviem, priamo tam nepracujem Ešte rok dozadu, keď sa objednávalo moje auto dealer hovoril, že prednosť majú vždy priamo objednané/zadané autá do výroby, tie budú mať vo výrobe prednosť aj pri zmene modelového roku pred autami dealerov, autami na sklad - ktoré musia dealeri odoberať pravidelne. Preto sme aj my vtedy vzali skladovku, nakoľko sa to odsúvalo z mesiaca na mesiac.