Valsodar píše:Než se vydám do servisu, poraďte někdo:
Má kolečko regulace podsvitu přístrojů svůj vlastní podsvit?
Vedle sebe jsou dvě kolečka:
- jedno pro regulaci výšky světel, svítí značka nad ním i stupnice na kolečku
- druhé pro regulaci jasu podsvitu, svítí značka nad ním, ale stupnice na kolečku ne
Auto je dva týdny staré a tento stav je od začátku.
Díky za případnou odpověď!!
vlafi píše:Brzy bude pár nadšenců potěšeno..Barva podsvícení budíků (ne však středového panelu aj) by se měla dát vyměnit..Brzy bude postup,ale fotky z montáže bude muset udělat někdo jiný
Marek_Km píše:vlafi píše:Brzy bude pár nadšenců potěšeno..Barva podsvícení budíků (ne však středového panelu aj) by se měla dát vyměnit..Brzy bude postup,ale fotky z montáže bude muset udělat někdo jiný
Dost se mi líbí ta modrá, co má třeba I30, ale kdoví, jestli by to nebylo jako pěst na oko, barva podsvícení budíků taková a podsvícení zbytku auta a středového panelu jiná :-|
snike píše:Marek_Km píše:vlafi píše:Brzy bude pár nadšenců potěšeno..Barva podsvícení budíků (ne však středového panelu aj) by se měla dát vyměnit..Brzy bude postup,ale fotky z montáže bude muset udělat někdo jiný
Dost se mi líbí ta modrá, co má třeba I30, ale kdoví, jestli by to nebylo jako pěst na oko, barva podsvícení budíků taková a podsvícení zbytku auta a středového panelu jiná :-|
Přečti si recenze na i30 a tam to modré podsvícení většinou kritizují, protože když středové displeje zasvítí sluníčko, nejsou čitelné. Co jsem v i30 seděl, tak jsem měl stejnou zkušenost. Jinak v noci to modré podsvětlení vypadá docela dobře.
mbiron píše:Mozna mam blby dotaz ale presto se zeptam,pokud necham prepnute osvetleni pristrojovky na podsviceni a vyhtanu klicek ze zapalovani a odejdu od auta,znasne pristrojovka nebo zustane svitit? Nebo se to musi stale prepinat do polohy off?
dr.krtek píše:o funkci follow me home nic nevím....zítra to pro jistotu vyzkouším,ale stejně to nebudu riskovat nechávat zapnutý.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé