lys036 píše:Taky nechci prudit pánové, ale necitujte příspěvky, které jsou hned před Vámi je to zbytečné, zabírá to místo a znepřehledňuje to diskuzi.
martasczech píše:Nechci moc prudit, ale tahle diskuze už je docela vzdálená od původního tématu.
rastik píše:v ktorom threade sa riesi spotreba 1,6benzin SW? mam za sebou prvu cestu od predajcu v zakopanom domov do nitry - cesta zla, 25% cesty sneh, zvysok tiez ziadny zazrak, len asi od BB sa dalo ist aj 90-120. cca 260km. siel som hadam 4,5-5hodin. natankovane v polsku za cca. 0,85eur (dnes uz len 0,82). priemerka podla palubneho 7,1l / 100km. pneu 205/55 R16 na origo plechacoch zimne. nehnal som to moc ani na dialnici, cerstvy motor, tocim zatial len po 3500ot do prvych 500km. potom chcem 4000ot do 1000km, 4500ot do 2000km, potom aj 5500ot a po 5000km aj obmedzovac v krizovych situaciach. snad to zabehnem dobre. ak ma niekto nejaky lepsi sposob, nech poradi. v nijakom pripade nechcem "lenive" auto, radsej zivsie, a tomu by asi mal zodpovedat aj sposob zabehu. nikdy som zatial nove auto nemal, takze nemam s tym skusenosti. mal som jazdeneho favorita - 1.majitel spravil za rok 45kkm, potom to kupil nejaky dedko a za 9 rokov spravil 25kkm, potom ja - auto bolo ale skvele zabehnute - 40kw motor BMM, ja som to prerobil na plyn, podla GPS na rakuskych dialniciach maximalka cez 160, priemerka ked som to hnal tiez slusna - NR-Mnichov 5,5 hodiny, spotreba 7,2l benzinu (na plyn dlhodobo 10-11 ked sa snazim tak aj pod 9, ale ja sa nesnazim uz 3 roky:-)) - ak bude takto fungovat aj CEED SW budem nadmieru spokojny (samozrejme len ta maximalka by mala byt adekvatne 200+). NECHCEM LENIVE AUTO!
titanus píše:trochu OT ale neda mi to...
jedna dolezita vec z tvojho pekneho opisujedna sa o tvoj styl zabiehania auta...tento styl uz davno nelati...urcite mi daju kolegovia za pravdu ze motor treba (okrem cerveneho pola) vytacat pekne od zaciatku vobec ho netreba setrit (ved samotny motor ma uz vo fabrike nabehanych pekny par stoviek kilometrov) a treba jazdit cely rozsah otacok aby pekne slapal...a najhorsie je drzat ho na dlhsom useku na jednej rychlosti to motor zabija...dnes su uz motori trochu inde ako volakedy ;-) ber to iba ako radu nie ako dogmu...vela stastnych kilometrov
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé