MP1, neviete náhodou kedy začne výroba MY24 rodiny ceed? Je už presne stanovený termín alebo je to len "počas júna".
Prípadne ak má niekto iný info
Ďakujem
Ceedenka píše:Zdravím , moju Ceed SW som objednával v októbri. Mala byt vo februári , cca pred mesiacom som volal ako to vyzerá a povedali mi , že ukazuje systém že vodzidlo ma byt produkované 15.07.23. Viete mi prosím povedať , ako mám chápať to že bude produkované ?Ďakujem !
Ide mi do výroby GT Line biela perleť s čiernou strechou.Slash píše:Ahojte, ja mám objednávku Kia Sportage HEV od 11/2022. Pred mesiacom som zisťoval ako na tom som, bol som 132 v poradí. Dnes, presne po mesiaci som 101 v poradí a priemer písali 19 vozidiel. Ten priemer bude asi kvóta pre SK trh, si myslím, či ? Tak musíme dúfať a čakať
Novinári hovoria, že segment Combi/SW je v podstate mŕtvy.Slajmo píše:Ceedenka píše:Zdravím , moju Ceed SW som objednával v októbri. Mala byt vo februári , cca pred mesiacom som volal ako to vyzerá a povedali mi , že ukazuje systém že vodzidlo ma byt produkované 15.07.23. Viete mi prosím povedať , ako mám chápať to že bude produkované ?Ďakujem !
Ahoj, produkovať znamená vyrábať, teda znie to kruto, ale od októbra sa tvoja objednávka nedostala do poradia výroby. A či to bude naozaj v júly je asi tiež otázneJe tu veľa čakateľov, je to pre všetkých frustrujúce tak držím palce!
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé