Tak ako ten servis je super a nemam s chalanmi tam problem, robili mi nespočet vecí, no mam svojho mechanika, ktorý je terz na PNke čiže som musel využit služby drahšieho servisu...ale čo narobím, proste spojka vibrovala, cukala so sebou až nakoniec sa mi parkrat stalo že sa mi auto na 1 ledva pohlo... a moj mechanik skonštatoval ihneď- zla spojka. Jemu dôverujem viac tak som si v servise nasledne vyžiadal tu vymenu celej sady. Chalani v servise mi tvrdili že na testovacej jazde sa im take neprejvilo a vraj spojka ide v poriadku (až výborne podľa tónu mechanika) a že to potrebné meniť nie je... tak už človek nevie, ja som to napriek tomu dal vymenit... ale stale mi nejde do hlavy že mi tvrdí že bola dobrá a pritom sa mi raz stalo že spojka stvrdla (neskutočne) a ani stlačiť nešla a nasledne sa auto LEDVA pohla a spojka zaberala na uplnom konci (proste keď je pedal nestlačený..)

ale zaujímavé že po výmene sady ide krásne ako som spomínal bez vibrácií, trasenia a šklbania pri preraďovaní... chalani zo servisu mi dali aj naspäť starú podľa nich "v dobrom stave spojku" do kufru a do mailu napisali že mi ju vracajú keďže je podľa nich funkčná ...

raz za doslova desaťročie idem do poriadneho servisu, a aj vtedy je tam bordel...