Kia has just released the first preview of upcoming Kia Soul concept, called Soul Burner.
Click here for high resolution image and other data:
http://www.kia-world.net/index.php/2008/02/19/kia-soul-burner-concept-car/
pepaa píše:Nevím jestli to připadá jenom mě, ale připomíná mě to okopírovaného YETIHO
jakub píše:pepaa píše:Nevím jestli to připadá jenom mě, ale připomíná mě to okopírovaného YETIHO
Murphyho zákon říká, že věci, které se nepodobají ničemu se podobají sobě navzájem. A trendy v designu aut jsou všude stejné, takže podobných aut (minimálně detailů) je dnes až moc (cee'd - Mazda 3 nebo Fabia II - Swift). Pochybuji, že v Koreji vůbec někdo ví, že kdesi existuje malá zemička s malou lokální automobilkou, to jen v Čechách si myslíme, jak jsme světoví a všichni od nás opisují. Na opravdové kopie i s chlupama si musíme počkat až na auta z Číny.
Takže ano, základním tvarem si podobné jsou, stejně jako se navzájem podobají všechny dodávky, SUV, atd....
TWiDY píše:jakub píše:pepaa píše:Nevím jestli to připadá jenom mě, ale připomíná mě to okopírovaného YETIHO
Murphyho zákon říká, že věci, které se nepodobají ničemu se podobají sobě navzájem. A trendy v designu aut jsou všude stejné, takže podobných aut (minimálně detailů) je dnes až moc (cee'd - Mazda 3 nebo Fabia II - Swift). Pochybuji, že v Koreji vůbec někdo ví, že kdesi existuje malá zemička s malou lokální automobilkou, to jen v Čechách si myslíme, jak jsme světoví a všichni od nás opisují. Na opravdové kopie i s chlupama si musíme počkat až na auta z Číny.
Takže ano, základním tvarem si podobné jsou, stejně jako se navzájem podobají všechny dodávky, SUV, atd....
Soul byla původně navržena designovým centrem Kii v USA umístěném v Kalifornii.
Jinak rozhodně v rychlosti realizace jsou korejci mnohem rychlejší.
Škoda Yetti - předvedeno na autosalónu v Ženevě 2005 - výroba 2009
Kia Soul - ukázáno na autosalónu Deitroit 2006 - výroba 2008
jakub píše:pepaa píše:Nevím jestli to připadá jenom mě, ale připomíná mě to okopírovaného YETIHO
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé