PS: NAFTA PATŘÍ DO KAMEN

Winston CZ píše:Zdravím všechny, kteří se (jako já) hlásí k tomu, že jsou hrdým majitelem automobilu značky KIA. Neodolal jsem momentální cenové nabídce 50.000,- + 50.000,- Kč, prodal jsem svého Peugeotka 307 SW a obratem zakoupil Sportage.
PS: NAFTA PATŘÍ DO KAMEN![]()
![]()
![]()
matoni píše:caves, nehodis sem nejake foto a nzory? co ti vadi a co sa ti naopak paci...
tiez rozmyslam ze by som po tomto co mam isiel do niecoho vacsieho....
ale to mozno budu aj nove modely dovtedy
gazpetr píše:Tak už jsem majitelem Sportage 1 rok a zatím spokojenost. Vzhledově se mi líbila, jinak bych ji nekoupil. Ten interier vypadá stroze, ale je docela účelný, nemůžu si stěžovat. Mám výbavu EX, dostal jsem navíc AEZ 17´´ kola, plasty pod přední a zadní nárazník, navigaci Blaupunkt .....
I když zima nebyla nic moc, tak jsem to vyzkoušel na sněhu a to je teprve paráda.Spotřeba v průměru 8,2l/100km. NAFTY !!! samozřejmě. Pořádné SUV totiž jezdí na NAFTU. A to i když nám to pořád zdražují. /toto sdělení berte s rezervou/.
Beda píše:@Winston CZ
pokavad ti vadi uzky volant, tak si ho muzes obalit nejakym tim navlekem, akorat pak ztraci smysl to, ze je kozeny
Tony píše:Beda píše:@Winston CZ
pokavad ti vadi uzky volant, tak si ho muzes obalit nejakym tim navlekem, akorat pak ztraci smysl to, ze je kozeny
návleky jsouzvláště ty chlupaté. toť můj názor...
raději se poptej jestli nemají jiný typ volantu, ale to asi nehrozí.
Uživatelé procházející toto fórum: cosmicboy