Když změnili specifikaci oleje, proč nezměnili i návod na údržbu? To je trochu lemplovitost...no nic. Dobře. Tak tedy 0W20.
Add: beru zpět. Moje chyba. Znovu jsem prohledal návod a je to tam. Viz. Fotka.
Motaba píše:Když změnili specifikaci oleje, proč nezměnili i návod na údržbu? To je trochu lemplovitost...no nic. Dobře. Tak tedy 0W20.
Add: beru zpět. Moje chyba. Znovu jsem prohledal návod a je to tam. Viz. Fotka.
torrent píše:Nový návod z Kii se snažím vymámit už asi měsíc. Mohl by si mě vyfotit i tu stránku předtím, ty specifikace co má olej splňovat? Děkuji
Motaba píše:V záručních podmínkách je napsána zajímavá věta. Viz. fotka v příloze. Nejsem ze zákona povinný využívat služeb autorizovaného servisu, ale v podmínkách je celkem jasně napsáno, že na díly, které nenainstaluje autorizovaný servis, se nevztahuje záruka. Tak to úplně popírá tu výjimku. Jak tomu mám rozumět?
Motaba píše:V záručních podmínkách je napsána zajímavá věta. Viz. fotka v příloze. Nejsem ze zákona povinný využívat služeb autorizovaného servisu, ale v podmínkách je celkem jasně napsáno, že na díly, které nenainstaluje autorizovaný servis, se nevztahuje záruka. Tak to úplně popírá tu výjimku. Jak tomu mám rozumět?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé