Ja som kupoval Proceed GT len nedavno, pred necelymi 2 mesiacmi (zaciatok 09/2021) kedze som nevedel kedy sa zacne predavat a dodavat nova verzia. Z mojho pohladu ak by som si mal vyberat teraz, siel by som do novsej verzie.
Co mne osobne trochu vadi na p/f a co by malo byt podla videa na facelifte zlepsene, je uz tu spomenuta reakcia prevodovky na tzv kickdown tj zosliapnutie pedala, hlavne v rezime Comfort. V rezime Sport je to zamna ok.
Za dalsie kvalita cuvacej kamery, je v p/f na urovni prvych fotakov v telefonoch z roku 2000

, nechapem ako nieco take mohli dat do auta za 30k€ v roku 2021, najma za sera a po tme v nej nieje skoro nic vidiet, a myslim ze pri tomto aute je cuvacia kamera dost dolezita kedze cez zadne okno toho vela vidiet nieje. Nova verzia toto vylepsuje, mal som moznost vidiet obraz uz z faceliftovej. (inak iba pre informaciu som sa prave dnes pytal v servise co stoji nova kamera z faceliftovej verzie ako ND nahradny diel, ak by som ju chcel skusit nahodit do p/f verzie - 600€

a nevedeli mi ani povedat ci by do p/f verzie pasovala)
A taktiez by sa mala zlepsit resp obmedzit hlucnost od podvozka a kolies, co sice podla merania v recenzii nepotvrdili, ale dolezity je osobny pocit nie cisla na meraku. Mne osobne hluk od podvozka a kolies zacal vadit hned ako som spravil prvu dlhsiu jazdu, najma kedze som presiel z SUV ktore bolo vyrazne tichsie.
Co sa tyka p/f verzie a prednych vyrezov na vetranie tak ano su prave, otazne je ci su aj ucinne.

Ja osobne by som sa kvoli tomuto nerozhodoval pri vybere, toto auto hra viac na dizajn ako na realne sportove vlastnosti.
Zvysne veci su skor otazkou vkusu, predne svetla vraj svietia rovnako ale maju naviac hmlovky (ale zase na hmlovky, su ulozene dost vysoko), zadne ine koncovky vyfuku, zruseny "difuzor", a v interiery trochu updatnuty infotainment, a na zadnej stredovej konzole usb porty - ktore tam podla mna tiez mohli byt uz davno.
Vsetko su to v podstate len take drobne upravy a vylepsenia ktore tam mohli byt uz aj skor, ale ktore v celkovom rozhodovany nehraju az taku dolezitu rolu, a je na kazdom co mu viac vadi/vyhovuje.
Toto vsetko su moje osobne dojmy a pocity, a kazdy majitel moze mat na tieto veci iny/svoj nazor