nema niekto problem s tym ze mu odstava veko nadrze na novej KIA Ceed model 2018 Uz mi to v servise raz urobili daco premazali, ale zas to veko odstava minimalne pol centimetra.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ked sa ti zle zlozi to lanko co drzi šrubovacie vičko, netlačí z vnutra na dvierka? Fo FB skupine to tam niekto riesil a nakoniec to robilo to plastove lanko..
KIA Sportage 1,6 Tgdi Gold Mhev 7DCT, Experience green 2023.... Kia Ceed 2019 1,4 MPI Silver+Silver pack - predané Kia RIO III EX 1.25 - predané Seat Leon 1,9 TDI - predané
Ja som tento problem reklamoval pred cca dvoma mesiacmi. Samozrejme zacali s tym, ze je to mechanicky poskodene atd. Mne odstavalo az tak, ze vacsinou mi ho ani nezamklo. Vzali si to teda servisu a zistili, ze cele vnutro bolo v kufri nedotiahnute. Tak to dotiahli a vybavene. Samozrejme sa to snazili dat za vinu mne, ze som to musel pri tankovani nejako vykyvat
Mne to urobili na ročnej servisnej prehliadke. Vraj niečo dotiahli na nádrži. A po cca 4 mesiacoch to začalo odstávať odznova, tak som sa na budúci týždeň objednal znova do servisu. Potom napíšem ako to dopadlo.
Opravili to i mě na roční prohlídce - úplně bez problémů a zdarma, mají to už hlášené jako záruční opravu od Kia Motors (nevzpomenu si zaboha jak tomu lejstru přesně říkají ) Technik mi říkal, že se musí nějaký šroub povolit a pak něco mírně přihnout a znovu dotáhnout - víčko zatím lícuje naprosto přesně
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 5 500 km 5,7/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Na Kia Ceed SW 2019 mi to tiez zacalo robit, dvierka casto krat nejdu zacvaknut. Informoval som sa v servise v TN kde som auto kupoval a vedia o tom, je to znamy problem. Udajne to opravia na pockanie, cca 30-45 minut. Zatial to extra nevadi, na stvrty, piaty krat to zacvakne. Ak sa to nezhorsi, tak to nebudem riesit, ale poriesim az pri dalsej garancke...
KIA Ceed SW 2019 GT Line, 1,4 TGdi, 103kW, 7st automat, Track Red
Mne tiez veko nadrze odstavalo a nemohlo ho kvoli tomu zamknut. Na 2 servisnej kontrole som to nahlasil a opravili to, pricinou bolo ze hrdlo nadrze bolo prilis vysoko a "štopel" nadrze potom odtlacal veko. Opravu opisali ako "skratenie hrdla nadrze a posunutie štopla hlbsie". Vdaka spine a prachu na plastoch som to overil a naozaj to posunuli hlbsie.
Sposobilo to ale iny problem. Do opravy mi nadrz tesnila tak, ze vzdy ked som otvaral hrdlo nadrze pri tankovani, tak bolo pocut zasycanie - pretlak alebo podtlak z nadrze sa vyrovnal so vzduchom. Robia mi to aj nadrze na inych autach. Od opravy to uz moja nadrz nerobi.
Takze teraz mi netesni niekde hrdlo nadrze a odparuje sa mi benzin von z auta, pripadne mi v nadrzi zvysene kondenzuje voda???? Robi to aj vam???