To my jsme to dneska nejak nestihali. Rano nakup plastenek pro rodinku, ja si koupil boty na destive pocasi, protoze jsem prijel vyletnen, co se obuvy tyce

Pak jsme vyrazili do muzea na prohlidku nejvetsiho betlemu. Predtim jsem, ale hledal marne parkovani. Musim rict, ze je tu docela problem bezplatne zaparkovat, bud hledate dlouho volne misto a nebo jdete pak kilak peso od toho parkovani na misto, kam jste chteli jit.
Po muzeu byl maly obed a pak jsem musel vzit decka do mistni herny, protoze se nudily. Opet jsme sli peso, protoze auto mi stalo na puli cesty tam. V koutku jsem zjistil, ze nove botky mi krasne narezavaji tkanicku, jak byl jeden z cvocku blbe zalisovan, takze po odvozu rodinky na hotel jsem se vracel do Sportisima reklamovat. Tam mi bylo doporuceno, at reklamuji u nas doma, jinak bude nutne reklamaci dokoncit zde u nich
Opet jsem jel hledat tedy misto na parkovani a pak padl unavou na hodku na hotelu. Pak vecere mimo hotel, protoze nam tu moc vcera nechutnalo

no a ted uz planuji zitrek ... kam s deckama
Kdo se bude chtit pridat, tak asi pojedem po obede na rozhlednu u Jakuba GPS 49.0876324N, 15.2710122E