| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Ale ked už chceš, tak ta folia kvalitna určite pomože, znamy ju ma asi 5 rokov a v pohode...ešte ju dole netrhal, tak neviem no..
  Ale ked už chceš, tak ta folia kvalitna určite pomože, znamy ju ma asi 5 rokov a v pohode...ešte ju dole netrhal, tak neviem no..

, nikto ti nezaruci ze ked ju budes davat dolu nezoberie aj lak alebo neostane lep, pre mna su veci ako folia alebo keramika blbosti ako radsej si priplatim za vybavu ako davat auto do kondomu aj tak to nejaky tupec pri parkovani alebo nastupovani oprie dverami pri nasich nakupnych strediskach
 , nikto ti nezaruci ze ked ju budes davat dolu nezoberie aj lak alebo neostane lep, pre mna su veci ako folia alebo keramika blbosti ako radsej si priplatim za vybavu ako davat auto do kondomu aj tak to nejaky tupec pri parkovani alebo nastupovani oprie dverami pri nasich nakupnych strediskach 

Tak tu foliu by som veru dole netrhal
  Tak tu foliu by som veru dole netrhal  

To nech si nechajú!
  To nech si nechajú! 

A kde jste si nechal folii aplikovat?rudolf.tomka píše:mám pri zadných dverách 9 rokov , a drží jak kliešť ... gallery/image_page.php?album_id=149&image_id=2089&sk=t&sd=d&st=0

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé