K tým recenziam GTcka čo ty písali chlapi by som povedal svoju skúsenosť. Písal som to v téme nový ceed ale v skratke to zopakujem.
Spravil som 700km s autom čo malo najazdene už 35000km.
Manuálna prevodovka.
300km diaľnica
300km okres
100km okres v sport móde.
Spotreba 8.1l/km.
Po dialnici to zralo 9l
Na trase 150km diaľnica a 150km okres som mal 6.7l/km.
K tomu co tu zaznelo
Vykon: myslím že veľmi slušne. Kto tu písal že nič moc že ziaden záťah a zatlacenie do sedačky tak asi šiel iným autom.
Koho som viezol 2-3-4 Tak sa bál

Zvuk: Súhlasím že v normálnom móde ten výfuk mohol byť tichšie. Hlavne na diaľnici na tempomate to je trocha otravne. Ale asi sa na to dá zvyknúť

inak sa mi zvuk páči.
Písal tu niekto že ziaden rozdiel v sport móde. Blbosť. V šport móde sa otvára klakla vo vyfuku a aktivite sa aj rezonator. Citeľné viac zvuku aj dnu aj von.
Svetla: svietia pekne, spokojnosť aj za dažďa. Ale predsa.. čakal som asi troška viac.
Kufor: na ten tvar karosérie slušný. Zmestili sme sa aj s kocikom. Manželka a syn + plný kufor. Mohol byť hlbší na úkor organizeru.
Výhľad dozadu: Ozaj je cez zadné okno minimálny výhľad. Pre vyššieho šoféra... vidno naozaj len za auto. Viackrát sa mi stalo že za mnou bolo auto ktoré som si nevšimol. Normálne ho teraz v SW periferne hneď zabadam. V proceede je vidno len málo za seba. Treba si zvyknúť