MP1 píše:milan74kb: ale mohol si zvoliť iné auto. ...
nuz, v tej dobe nic moc na vyber nebolo, zvazoval som renault (ponuka bola 930.000), Octavia (980.000), Avensis (1.100.000), Passat (1.100.000),
astra (800.000), plus nejake ine, chcel som diesel okolo 140 HP - to bolo hlavne kriterium, a maximum vybavy ponukou to vyhrala kia, nechcel som esp,
podotykam, hlavne koli jazde v zime (byval som v kopcoch, uz nie), rad mam auto pod kontrolou a ak ide niekto ako puk, esp mu nepomoze.
Ver mi ze ked sledujem ako kia zrazila ceny resp. aka vybava sa dala k autam oproti tomu spred dvoch rokov, je mi az fajn na dusi, lebo ked napr. megane
chceli 780.000 a bolo to len s 2 airbagmi a este k tomu bez radia, no proste sila. Dnes je situacia na trhu s autami uplne ina. A uvidime co bude za rok.
Do tej pridavnej vecicky by som bez dobrych odporucani nesiel, tomu verte. Ale nejako som sa rozmaznal vyssim vykonom. Raz mi to zachranilo prdel.
Siel som na sluzobnom aute Medved E 320 cdi a keby som nemal tie kone pod kapotou mam smolu, predbieham, vyhlad tak 800m a zrazu oproti ***
na X5 ratam ze isiel dobre cez 160, na okreske. Vratit sa nemozes, on by to ubrzdil tazko a nemat tie kone si v situacii ked to radsej strhnes do jarku ako
celna zrazka. Ale zachranilo ma to ze tam tych konikov je cez 200. Nie som pretekar, ale toto je najhlavnejsi dovod preco to vobec robim ...