Jakou možnost volíte u garančky ? Olej svůj a nebo od servisu... ?
Pokud svůj, tak jaký a kolik bych měl koupit do Ceedu SW 1,6 CRDI, popřípadě kde koupit a kolik stojí....
Díky moc
grafix píše:Tak lacinejsi to urcite nemaji a bohuzel ty ani nemas jistotu ze ti olej opravdu vymeni! A dokazat to jde spatne, nebo spis vubec!!! Pokud muzes, dones si vlastni a bud primo u vymeny...
Mam spatnou zkusenost s jistym servisem. Donesl jsem si olej, olej byl pouze dolit a jeden kanystr pryc...![]()
![]()
Pak jsem zajel ke znamemu mechanikovi a rek mu, ze chci vymenit olej. Podival se na nej a jen rek.... jj, uz je jetej a vymenil jej. To mi jen potvrdilo podezreni, ze olej nebyl vymenen...
![]()
![]()
Priste kdyz pojedu do "znackoveho KIA servisu" budu trvat na pritomnosti u servisniho zasahu.
skalican píše:No myslim ze to maju servisy lacnejsie, nakolko to beru vo velkom, ak sa nemylim. Ale ak mas nejakeho znameho a da ti to lacno...
g-m píše:grafix píše:Tak lacinejsi to urcite nemaji a bohuzel ty ani nemas jistotu ze ti olej opravdu vymeni! A dokazat to jde spatne, nebo spis vubec!!! Pokud muzes, dones si vlastni a bud primo u vymeny...
Mam spatnou zkusenost s jistym servisem. Donesl jsem si olej, olej byl pouze dolit a jeden kanystr pryc...![]()
![]()
Pak jsem zajel ke znamemu mechanikovi a rek mu, ze chci vymenit olej. Podival se na nej a jen rek.... jj, uz je jetej a vymenil jej. To mi jen potvrdilo podezreni, ze olej nebyl vymenen...
![]()
![]()
Priste kdyz pojedu do "znackoveho KIA servisu" budu trvat na pritomnosti u servisniho zasahu.
toto je chrapunstvo, mam ja vobec ako bezny uzivatel moznost nejako zistit, ze bol olej komplet vymeneny?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: alescaptain, Google [Bot]