Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Škoda, že je prakticky nemožné si poskládat výbavu dle potřeby. Mezi Exclusive, Style a Premium jsou jen minimální rozdíly, které by šli řešit formou příplatku. Chápu, že pro výrobní závod je to ideál... minimální množství variací výbavy, auto na zakázku je vlastně skladovka, ale některé kupce to může odradit.
A teď mám poslední problém a to jsou TPMS senzory - něco jsem našel, ale je to různě popsané a i různé ceny a nerad bych sáhnul vedle a zjistil to až při nasazení někdy za ... = máte někdo odkaz na fungující senzory a za "rozumnou" cenu?
Sportage IV(2018) 2.0 CRDi 4WD 6AT, GT Line+Tech paket, červená metalíza Honda Accord 2.2 i-CTDi Sport, přečipováno mírně na 150k, r.v.20O7 VW Passat B5.5 VW Passat B5 Škoda Felicia Ford Fiesta Škoda 120GLS Škoda 120
...Disky a pneumatiky na zimu.... Vidím že vyberáš podľa ceny ( dobrý pomer cena a výkon). Tieto Dezent disky sú ,, okúkané ,,(okoukané) a podobne gumy ktoré ti asi štyri zimy nevydržia...je to o cene. Zimné kolesá budeš potrebovať menej ako letné, tak podľa toho aj nakupuj... A myslím že nevieš predpovedať počasie na pol roka dopredu. Ok?.............A senzory na zimných kolesách nemám....a nechýbajú. Kontrolka ale svieti...prechodom na letné zhasne...
Zdravim vsechny V utery si jdu vyzvednout novou sportage ve vybave style. Chci se zeptat jake doporucujete pneu na zimu. Koukal jsem na odkaz co tu daval nekdo na Hankook winter evo2. Mate s temito pneu nejake zkusenosti? Cena se mi zda celkem prijatelna. Auto budeme mit jako druhe do rodiny pro zenu s hopsanim prevazne po meste. Diky