snike píše:Raven píše:Mozna to bude tim, ze jsem mereni a automatizaci studoval. Ovsem je to uz mnoho let a od te doby se jiste mnohe zmenilo. Treba to, ze kdyz nastavim 20st. C tak to reguluje na 25 :-). To za rakouskouherska nebejvalo. Tenkrat 10 deka salamu to bylo nejakyho salamu :-)
Ale vazne. Kdyz me sverili predvadecku tak se to chovalo stejne jak zde mnoho lidi popisuje. Nastavil jsem 19 st. a ve voze bylo nesnesitelne. Zadne slunko nesvitilo. Az kdyz jsem to nastavil na 17 st. (pokud si matne pamatuji tak to je minimum) tak to chladilo jaxpatri. Jak vidno neni to zavada, ale vlastnost :-) Kde soudruzi u Koreje udelali chybu??
Tak když jsi to studoval, tak ti musí být jasný, že není v silách automatické klimatizace udržet v celé kabině přesně nastavenou teplotu ;-) Myslím, že ostatní auta střední třídy s automatickou klimatizací na tom budou úplně stejně ;-) Já si zatím na automatickou klimatizaci v Cee´du nemohu stěžovat, to co od ní očekávám zatím splňuje ;-)
Pokud si ocekaval, ze misto chlazeni bude topit tak chapu tvou spokojenost. Jak vidis dela to vice lidem.
Jinak proc by to mel byt problem? Je jedno jake tridy auto jest. Michat studenej s teplym vzduchem a vhodne umisti mereni teploty jsou pomerne trivialni zalezitosti. Vsude jinde to funguje. Proc ne u Ceeda nevim a ani me to vcelku netrapi. Po zkusenosti s "automatickou" klimou jsem koupil manuelni