Zdravím, potreboval by som poradiť ako demontovať plastový kryt výduchov ventilácie pod čelným sklom (tam kde je aj svetelný senzor) - či to len podobrať skrutkovačom alebo iným nástrojom. Čo so svetelným senzorom...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
V navodu je leda demontaz cele palubky, jak vyndat listu nikde nepisi. Jina senzor by mel jit vydloubnout plochym sroubovakem ven (to v navodu pisi)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Potrebujem prilepit odlepujucu sa palubku a nikde neviem najst ako na tento kus plastu. Inak vyborne lepidlo mi poradili Alteco Ace type D - paradne prilepilo palubku pri radiu.
Tahle deformace trápila hodně Ceedu včetně mého. Známý mi vyměnil palubní desku která se již nedeformuje a listu která má již dobrou velikost. Lišta lze nadebrat a odcvakat na třech místech.. Střed a boky... Ale jde to celkem obtížně. Po vyndani bych si listu polepil filcem jelikož často rezonuje pokud nemáš komplet výměnu jako já.