Mám ceeda 1.4 EX cca 6 měsíců najeto cca 8 tis. km. Chci se podělit o problémy, které se mi na autě objevily- Nechci hanit tohle auto, protože jsem s ním jinak co se týče jízdních vlastností maximálně spokojený a nedám na něj dopustit, ale přesto se mi objevily vcelku závažné problémy, se kterými si zpočátku něvěděli rady ani v servisu.
1. Auto při rychlosti cca 80-90 km při průjezdu do levé zatáčky, kdy se přidával plyn (na dálnici) začalo divně poskaskovat - ozývaly se vybrace do předního kola. Při průjezdu do pravé zatáčky při shodné rychlosti se nic nedělo auto jelo plynule. První co mě napadlo bylo, že buď je podhuštěná pneumatika, bouchnutý ráfek, nebo prasklý kordon pneumatiky - bohužel vše bylo v pořádku. V servisu vyměnili komlet všechny kola včetně disků a problém byl neustále aktuální. Po týdenním telefonování a zjišťování přišli na to, že je špatný kloub (nějaké výplně - přímo od výrobce) - kloub vyměnili a bylo vše v pořádku. Trošku mě to překvapilo na novém autě po 7 tisících km.
2. Již opakovaně se mi stalo, že po zamčení vozidla dálkovým ovladačem jsem své vozidlo našel odemčené. Zprvu jsem hledal chybu v sobě, že jsem se asi přemáčkl, nebo nějakým způsobem vozidlo odemkl v kapse ( nebo't jak jsem zjistil dálkáč funguje cca na 350 m, což mě příjemně překvapilo). Začal jsem si dávat na to bacha a ono ejhle - vozidlo se opravdu v nepravidelných intervalech začalo odemykat samo. Jednou se stalo, že vozidlo nešlo zase uzamknout ( mechanicky) - pouze blikly bliknry, ale mechanicky zůstalo vozidlo odemčené. V servise bylo zjištěno, že problémem by měla být řídící jednotka, která je objednaná a čeká na výměnu. Tak uvidíme jak to dopadle.
3. Problém s digitální klimatizací : Třetí a docela otravný problém, který je též přičítán též řídící jednotce je problém s digitální klimatizací a zejména s automatickým nastavením teploty. Jelikož mám již třetí auto kde byla aut. klima, tak tato je nejproblémovější. Při nastavení např. na 19 st. C v autě se mi zdálo, že je zde mnohem víc, tak jsem začal laborovat. Měnil jsem teploty od nejnižších, až po nějakých standartních 21 st. C a prostě auto se pořád jak jsem zjištil podle externě přineseného teloměru přehřívalo. Při nastavení na nějakých 17 st. C ve vozidle se toto při automatickém nastavení vyhřálo na nějakých 24 st. a z dutin pro šíření vzduchu stále vyfukoval teplý vzduch. A to jsem při opakovaných měřeních teploměr ponechal na zadních sedačkách. Tak uvidíme co změní nová řídící jednotka. Každopádně, abych v autě při plný dig. klimatizaci musel při teplotě na automat : 17 st. C otevírat okénka, abych se mohl nadechnout a zchladit se mi zdá dost divný.
4. Problém : Zaseknuté radio - 2 x krát se mi stalo, že něšlo radio vypnout, jako vůbec ani po vyjmutí klíče ze zapalování. Už jsem chtěl odpojovat baterii, ale cca po 7 minutách se skutečně vypnulo. Stalo se to sice 2 x krát a to hned z počátku. Je teď sice 5 měsíců klid tak doufám že i nadále bude.
Tak doufám, že jsem opravdu černá výjimka komu takhle autíčko zlobí a že jsem neodradil žádného potenciálního zákazníka. Jinak mohu na auto napsat samou chválu, ale té je tady na fóru a nejen zde velmi mnoho.