mbiron píše:Na studiovejch fotkach tusim ty diodove svetla maj v miste mlhovek a vcera jsem na to koukal ze by se tam daly ty svetla nechat udelat ve tvaru pismene C.
mbiron píše:mrkni se na ofiko stranky Kia,tam jsou a i tady urcite jsou.
aifell píše:No co já jsem dnes poprvé čuměl do motoru na přístup ke světlům, tak jsem byl zděšen ... potkávačky síííla a doufám, že dlouho na ně nebudu muset hrábnout a co se týče dálkových a parkovaček tak tam pohoda(nebo to tak aspoň vypadalo) Jestli se nepletu tak v dálkových jsem viděl H1 a tam velmi zvažuji modré žárovky se zvýšenou svítivostí a budu trabantům pálit střechy :-)
snike píše:aifell píše:No co já jsem dnes poprvé čuměl do motoru na přístup ke světlům, tak jsem byl zděšen ... potkávačky síííla a doufám, že dlouho na ně nebudu muset hrábnout a co se týče dálkových a parkovaček tak tam pohoda(nebo to tak aspoň vypadalo) Jestli se nepletu tak v dálkových jsem viděl H1 a tam velmi zvažuji modré žárovky se zvýšenou svítivostí a budu trabantům pálit střechy :-)
Soupis žárovek použitých v Cee´du a v Cee´du SW najdeš tady http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=49
Jinak se připrav, že až ti praskne potkávací H7 tak pro její výměnu asi jako většina z nás, budeš vyndavat ven světlo![]()
![]()
Jinak se připrav, že až ti praskne potkávací H7 tak pro její výměnu asi jako většina z nás, budeš vyndavat ven světlo![]()
![]()
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé