Jsem to tady zkoušel hledat,ale nic jsem nenašel. Prodejce KIA,který mi prodal vozidlo,chce po mě ofocený velký techničák. Dávali jste ho také prodejci?
Ceed SW 1.6 GDi KCS TOP 2017
„Nepotřebuji moc, jsem ochoten se spokojit s nejlepším“
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jj, posílal jsem mu ho taky po registraci auta a nějak jsem se nad tím vůbec nepozastavoval - ostatně veškeré tvoje iniciály má už stejně v databázi z občanky a o Tvém autě toho ví také víc než ty, tak co před ním tajit? Akorát jsem zakryl rodné číslo ve scanu TP, kdyby se mail někam zatoulal..
Pravděpodobně je to kvůli účetnictví. Když jsem letos před nákupem obesílal a oběhával prodejce, tak chtěli vědět, zda je to na fyzickou osobu nebo na firmu. U dvou prodejců, jeden z nich byl určitě Klokočka v Praze, se mi v kalkulaci ceny vozidla na rozpisu slev objevil řádek - sleva pro fyzickou osobu. A že to je skutečně na FO jde zjistit jen z TP, že je na něj vůz registrován. A pak samozřejmě asi i kvůli DPH - plátce DPH, neplátce DPH a kdoví co ještě.
Čo techničák... Ja som musel pred dvomi mesiacmi predložiť na ofotenie svoj aj bratov rodný list - ako dôkaz že je zamestnanecká zľava poskytovaná skutočne rodinnému príslušníkovi. Pritom v 2008, keď som kupoval na zamestnaneckú zľavu prvýkrát nič také nechceli.
Hmm, po mě kopii velkého TP určitě prodejce nechtěl ale je otázka, jestli si jí neudělali sami jelikož mi auto (v rámci jejich služeb) předali už přihlášené a na SPZ (včetně vyplněného TP)
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno