vlafi píše:Tak jsem si chtěl vyzkoušet jak se vyndají žárovky..Na tom světlometu co mám po opravě v pokoji mi to lehce nešlo,tak to jsem zvědavý na moji trpělivost až budu nějakou měnit na autě..
vladislav píše:![]()
Vlastním řidíčský průkaz už 30 let...jezdím často ...poslednich 16 let dojízdím do práce 150 km týden co týden....už jsem něco za volantem zažil.....abych pravdu řekl za tu dobu vyměnuji žarovky jen v předních reflektorech...tlumené a dálkové. :cool: ...blinkry.,zadní světla,obrysová světla ,mlhovky,atd tak zde jsem za celou dobu mé řidíčské praxe měnil žárovku maximálně třikrát celkově... A pokud někdo vyměnuje v Ceedu žárovku pomocí kleštiček to je jeho problém ,pokud si chce ohnout nebo ulomit..přidržovací drátek objímky....já to vy měnuji takto..otázka 5 minut....jak se říká jiný kraj jiný mrav...
Beda píše:Koukam, ze se bude muset najit odvazlivec, ktery rozebere predni svetla i u kratke verze, protoze je to koukam uplne jinak![]()
ad Jakub)
Jinak u kratke verze by to melo byt spis takto:
Zadni blinkr - P21W / BA15s bílá
Zpátečka - P21W / BA15s bílá
vladislav píše:Myslím,že kia mechanik to bude vědět...![]()
Je hodně nepravděpodobné,že to je odlišný typ žarovek...
Anonym píše:Tak přiznávám ,že jsem si žárovky objednal u Kužela a ten mi je bude i měnit ,tak snad to pochotím co a jak.
vladislav píše:Anonym píše:Tak přiznávám ,že jsem si žárovky objednal u Kužela a ten mi je bude i měnit ,tak snad to pochotím co a jak.
Anonym znáš tu pisničku....Jo řidič ten tvrdý chleba má......Snad nechceš říct ,že umíš jen kroutit volantem...podívej Snike a Thunder to taky zvládli bez problémů....Myslím,že si stará vojna jako jsem já...![]()
P.S...nic ve zlém,ale opravdu na tom nic není...
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé